Title of a News Article

Demirkol iddialı konuştu

 Demirkol iddialı konuştu
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye’de merkeze bağlı 32 mahallenin muhtarı ile bir araya geldi. Demirkol, burada yaptığı konuşmada, Haliliye ilçesinin Türkiye’de örnek bir ilçe olacağını söyledi.

UĞUR BUDAK 
Hacı Bekir Sofrası’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İ. Halil Kızılelma, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Demirkol, bu toplantıların devam edeceğini belirterek, ilerleyen zamanda Haliliye Belediyesine bağlı köy muhtarları ile de bir toplantı gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Demirkol, Haliliye’de yaşayan insanların mutlu olacağı hizmetleri yapacaklarını vurgulayarak, “Haliliye ilçemiz sadece Şanlıurfa’da değil inşallah sizlerin de desteği ile Türkiye’de örnek bir ilçe olacak. Sizlerin ne şartlar altında çalıştığını biliyoruz. Çünkü vatandaşın devletle karşılaştığı ilk makamlar muhtarlıklardır. Vatandaş, devletten neyi istiyorsa ilk önce muhtara müracaat eder. Daha sonra da belediye meclis üyeleri ve belediye gelir. Şimdi ilk kademede sizler yer aldığınız için, vatandaşla karşılaştığınız için sizlerden gelen talepler bizim başımızın üstünde. Her zaman Haliliye halkının ve sizlerin hizmetinde olacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesinin çalışma alanlarını da açıklayan Demirkol, daha sonra muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Toplantı muhtarların sorunlarını dile getirmesi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2014, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195