Title of a News Article

Demirkol mahalle mahalle geziyor

Demirkol mahalle mahalle geziyor
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Belediyenin çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere muhtarlarla beraber mahalle mahalle dolaşıyor.

Şehitlik, İpekyol ve Yenişehir mahallelerindeki belediyenin çalışmalarını ekip arkadaşları ile beraber kontrol eden Demirkol, vatandaşların sorunlarını dinleyip sorunların giderilmesi için birim müdürlerine talimatlar vererek en kısa zamanda çözülmesini istedi.  Gezdiği yerlerde halkın yoğun ilgisini gören Demirkol’dan vatandaşların birçok talebi oldu.

 

SIKINTILARI GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Şehitlik mahallesi muhtarı Mehmet Karakuş ve İpekyol mahalle muhtarları Zeynel Tavaş ile beraber mahalle ve esnafı ziyaret eden Demirkol, “Mahalle gezilerimizi aralıksız olarak personel arkadaşlarımızla beraber geziyoruz teknik olarak incelemelerde bulunuyoruz, gittiğimiz bölgelerdeki vatandaşlarımızın ve esnafımızın dertlerini muhtarlarımızı da yanımıza alarak dinliyoruz ve gördüğümüz aksaklıkların giderilmesi için anında müdahale etmeye çalışıyoruz” dedi. 

Vatandaşların taleplerini not edip ceplerine koymadıklarını ifade eden Demirkol, vatandaşların haklı taleplerinin en kısa zamanda giderilmesi için kendilerinin hizmet alanımızda olsun veya olmasın karşılamaya gayret ettiklerini söyledi.  Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasını başlattıklarını dile getire Demirkol, “ en kısa zamanda bitireceğiz, evlatlarımız daha nezih daha temiz mekânlara sahip olsunlar diye bu çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

 

SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Gerek muhtarların gerek vatandaşların kendilerine her konuda başvurmalarını, eksik noksanlık gördükleri yerleri belediyeye bildirdikleri takdirde gerekli çalışmayı başlatacaklarını söyleyen Başkan Demirkol, her zaman yanlarında olacaklarını halkın bilmesini istedi.

 Şehitlik Mahalle Muhtarı Mehmet Karakuş ve İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş, başkanın daha üç ay geçmesine rağmen kendilerini sık sık ziyaret ettiğini,  kendilerinin belediyeye gidip bir sorun talep etmeye fırsat bulamadıklarını söyledi. Muhtarlar,  başkan Demirkol’un  mahallelerdeki sorunları kendilerinden daha iyi bildiğini ve gerekli adımların atılması için çalışmalar başlattığını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195