Title of a News Article

Demirkol muhtarlar ile buluştu

 Demirkol muhtarlar ile buluştu
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, büyükşehir statüsüyle birlikte mahalleye dönüşen 21 köyün muhtarıyla bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'ndaki görüşmeye Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyelerinden Abdurrahman Beyaz, Cuma Demir ve İbrahim Felhan, belediye birim müdürleri ile 21 mahallenin muhtarı katıldı. Muhtarlar, Başkan Demirkol'a mahallelerinin sorunlarını ileterek çözüm noktasında taleplerde bulundu. Muhtarların ilettiği sorun ve talepleri not alan Başkan Demirkol, iletilerin kaydedilip raporlaştırıldıktan sonra çözülmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerinin sorunlarını önemsediklerini ve kısa süre belirlenen sorun ve taleplerin yerine getirileceğini söyledi.

Demirkol, "Kırsal bölgelerdeki 21 mahalle muhtarımızla bir araya geldik. Muhtarların bizden isteklerini ve sorunlarını dinledik. Birim müdürlerimiz gerekli notları aldı. İstek ve sorunların yakın zamanda giderilmesi için birimlerimiz gerekli çalışmaları yapacaktır. Kırsal mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini belirlemek için çalışmalarımız sürüyor. İleriki günlerde de, muhtarlarımızla tekrar bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195