Title of a News Article

Demirkol, sözünü yerine getirdi

Demirkol, sözünü yerine getirdi
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde söz verdiği aileyi ziyaret etti.

Başkan Fevzi Demirkol 30 Mart Yerel Seçimlerin de mahalle gezileri sırasında yanına gelen yaşlı bir kadının “Oğlum Fevzi” deyip boynuna sarılmasından çok etkilenmişti.

Başkan Demirkol; zamanın darlığından ötürü, “Söz veriyorum sizin en kısa zamanda ziyaretinize geleceğim” diye söz vermişti. Başka bir Suriyeli ailenin kendisinden yardım isteğini not eden başkan Demirkol Bayramın ikinci günü verdiği sözü tutarak her iki aileyi de evlerinde ziyaret etti.

Meclis üyeleri ile beraber aileleri ziyaret eden Başkan Demirkol çocuklara çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı verdi.

Uzun zaman önce oğlunu trafik kazasında kaybeden ve Başkan Demirkol’a “Oğlum Fevzi” diye hitap eden kadın Türkçe bilmediği için Başkan Demirkol ile arapça konuştu çok duygulu anların yaşandığı ziyarette orda bulunanlar göz yaşlarını tutmakta zorlandılar.

Başkan Demirkol’un ziyaret ettiği her iki ailede mutluluk ve hüzün aynı anda yaşandı, duygularını ifade etmekte zorlanan aileler Allah Başkanımızdan razı olsun, hiç beklemiyorduk böyle bir ziyareti, başkan söz verdi ama geleceğini hiç düşünmüyorduk, kapıyı açtığımızda karşımızda başkanımızı ve kalabalığı görünce şaşırdık o bizi bu bayram gününde sahipsiz bırakmadı, yetimlerimizi sevindirdi, hepimizi  mutlu etti Allah’ta onu hep mutlu eder inşallah, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadir başak
kadir başak - 10 yıl Önce

Komedi belediyesi :)

SIRADAKİ HABER

banner195