Title of a News Article

Demirkol: Tanıtıma önem veriyoruz

.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kentin tanıtımına önem verdiklerini ve bu nedenle çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını anlattı. Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin meclis toplantısına ev sahipliği yaparak kentin olumlu yönde tanıtılmasını sağladıklarını belirten Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak sadece Haliliye’yi değil Şanlıurfa’mızın tüm değerlerini, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla toplantılara ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Olağan Toplantıları 11’nci birleşimine başkanlık yaptı. Meclisin açılışında konuşan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak amaçlarının kentin tanıtımı ve üzerindeki olumsuz kanaatleri yıkarak, istihdama ve ekonomiye katkı sağlamayı istediklerini anlattı. 14- 16 Ekim 2016 tarihlerinde Haliliye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın Şanlıurfa’da yapılmasıyla da kentin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını yineleyen Başkan Fevzi Demirkol, “14- 15- 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Haliliye Belediye’mizin ev sahipliği, iş birliğiyle düzenlemiş olduğumuz Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nin Meclis Toplantısı belediyemizin talebi üzerine Şanlıurfa’da düzenlendi. 106 belediyemiz, başkan ve meclis üyesi düzeyinde katıldı. Kamuoyunda çok güzel ve olumlu yansıması oldu” dedi.

Ev sahipliği yaptıkları etkinliklerle sadece Haliliye’nin değil tüm Şanlıurfa’nın tanıtımını amaçladıklarını belirten Başkan Demirkol, “Biz, Haliliye Belediyesi olarak sadece Haliliye’yi değil Şanlıurfa’mızın tüm değerlerini, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla toplantılara ev sahipliği yapıyoruz. Bunun olumlu yansıması, esnafımızın üç, beş günlük iş yapması. İleriki zamanlarda genç nüfusumuza istihdam sağlanmasına, turizm gelirlerimizin Şanlıurfa düzeyinde ve ülke düzeyde artmasına sebebiyet verecektir. Biz bu tip faaliyetlerin bizim dönemimizden sonra, şuanda tam netice almasak da biz tanıtım çalışması yapıyoruz. Bu tanıtım çalışması, daha sonrasındaki gençler istifade edecek. Dolayısıyla kısa günlük çalışma değil, uzun vadeli toplumun huzuruna, güvenine ve barışına yönelik çalışmadır. Çok olumlu yansımalar oldu” diye konuştu.

Birlik üyeleri ile birlikte Akçakale İlçesi’nde sınırın sıfır noktasını da ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Fevzi Demirkol, sınırda her gün patlama olmadığını birlikte üyesi belediye temsilcilerine göstermiş olduklarını söyledi. Başkan Demirkol, “Sınırın sıfır noktasına gelerek, medyada yer aldığı gibi Şanlıurfa’nın sınırında her gün patlama oluyor şeklinde olumsuz kanaatleri ortadan kaldırmaya vesile olduk. Kardeşlik, barış duygusu içerisinde, doğusuyla batısıyla Türkiye’nin 106 bölgesinden gelen her partiye mensup belediye temsilcilerinin bizzat Şanlıurfa’yı gözlemlemesine vesile olduk” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Fevzi Demirkol, 16 Ekim’deki 5. Uluslararası Göbeklitepe Yarı Maraton ve 10K koşusuyla da kentin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142