Title of a News Article

Demirkol: Urfa Türkiye’de en ön sıralarda yer alacak

.

Demirkol: Urfa Türkiye’de en ön sıralarda yer alacak
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum seçimi için Devteşti Mahallesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaştan “evet” için destek istedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis Üyeleri Emin Coşkun ve Emir Elden, AK Parti Haliliye SKM Başkanı Abdurrahman Acar, Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Gençlik Kolları Başkanı Abdulhamid Karakeçili ve teşkilat üyeleriyle Devteşti Mahallesi’ni ziyaret etti. İşyerlerini gezerek esnaf ve yoldan geçen vatandaşlarla görüşen Başkan Demirkol ve beraberindeki heyet, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından bastırılan Evet Gazetesi’nden dağıttı. Başkan Demirkol, görüştüğü esnaf ve vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ne olduğunu anlatarak, evet yönünde destek istedi.

Başkan Demirkol, beraberindekilerle daha sonra mahallede bulunan semt pazarına geçti. Burada da, vatandaşlarla ve pazar esnafıyla görüşerek gazete dağıtan Başkan Demirkol, referandum için evet çağrısını sürdürdü.

 

ŞANLIURFA EN ÖN SIRADA YERİNİ ALACAK”

16 Nisan’da Şanlıurfa’nın en yüksek evet oyuyla Türkiye’de en ön sıralarda yer alacağını vurgulayan Başkan Demirkol, gerçekleştirdikleri evet destek turuyla ilgili şunları söyledi: “Devteşti Mahallemizdeki semt pazarını AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve belediye meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Esnafımızın istekleri, esnafımızın memnuniyeti noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızla yüz yüze, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması için evet desteği istedik. Halkımız bizi gayet muhabbetle karşıladı. Birlikte, ekip olarak bir gezi düzenlemiş olduk. İnşallah halkımızın bu hususta desteği tamdır. Şanlıurfa, evet noktasında Türkiye’de en ön sıralarda yer alacaktır. Bu desteklerinden dolayı halkımıza teşekkür ediyorum. Devletimizin istiklali için, bağımsızlığı için, milletimizin istikbali için, geleceği için, devletimizin ebede kadar devamı için, bayrağımızın ve ezanımızın kıyamete kadar devamı için 16 Nisan’daki referandum da, halkımızdan evet yönünde destek bekliyoruz.”

SKM Başkanı Acar ise, “16 Nisan referandumu için Devteşti Mahallemizdeki halkımızla buluştuk. Kendilerine referandumla ilgili bilgiler verdik. Güzel tepkilerle bizi karşıladılar. Allah’ın izniyle referandumda da, Türkiye’nin geleceği, demokrasinin ebedi için herkesi evet demeye çağırıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195