Title of a News Article

Demirkol’dan çok sert açıklama!

 Demirkol’dan çok sert açıklama!
banner206

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Barosu eski Başkanı Av. Yahya Demirkol, Şanlıurfa Büyükşehri Belediye Meclisi tarafından yeni yapılan Topçu Meydanı’nın isminin ‘Rabia Meydanı’ olarak değiştirilmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, yıkımı gerçekleştirilen eski valilik binası ve çevresinde bulunan kamu kurum binalarının yerine yapılan meydanın adını ‘Rabia Meydanı’ olarak değiştirdi.

Şanlıurfa eski Baro Başkanı Av. Yahya Demirkol, Topçu Meydanı’nın bir parçası olan yeni meydana ‘Rabia Meydanı’ isminin verilmesine büyük tepki gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ile meclis üyelerinin uzaktan ucuz kahramanlık yaptığını vurgulayan Demirkol, “Başbakan ‘Rabia’ ismini kullandı diye bu meydanın ismini değiştirmeye kalktılar. Bu bir yalakalıktır, başka bir şey değildir. Meclisin aldığı bu kararın iptali için İdare Mahkemesine dava açacağım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 10:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 10 yıl Önce

ben bunu büyükşehir belediye başkanımıza yakıştıramadım. bu isim değişmemeliydi.

selahattin
selahattin - 10 yıl Önce

o meydan topçu meydanının devamı değil...mesele başka ruhları izin vermiyor

ibrahim doğru
ibrahim doğru - 10 yıl Önce

Urfanın her sorunu bitti topçu meydanının adını değiştirmek mi kaldı? Yazıklar olsun böyle belediyeye de adına da. 2 aydır seçim bitmiş elle tutullur bir icraat yok böyle işler yapılıyor. Yahya abi yanındayım gerekirse benim de vekaletimi al ve benim adıma da dava aç. Son sözüm de urfa halkına sessiz mi kalacaksınız uyanın artık.

Selami GÜNEŞ
Selami GÜNEŞ - 10 yıl Önce

urfamızın yahya başkan gibi omurgalı vizyonel şehir çocuklarına ihtiyacı var.marka şehir olmanın ağırlığını hisset urfalı!..

Mehmet çiçek
Mehmet çiçek - 10 yıl Önce

Avukat beyin işi gücü yok eski yediklerini unuttu şimdide bu işlere mi karışıyor. Baro başkanlığı döneminde ki pislikleri temizlediğinimi sanıyor. Mesela DeniZbank olayı. Yahya bey anladınız herhalde.

Exlibris
Exlibris - 10 yıl Önce

sorn birilerine mesaj vermek veya birilerine yalakalık yapmak olabilir. benim söylemek istediğim şehirlerin hafızası vardır, eğer şehrin hafızasını silmek onu başka bir şeye çevirmek istiyorsanız hafızasını silersiniz. mahalle sokak meyan isimleri şehirlerin ruhudur. bir ara sokaklara numara verilerek bu silme işlemi yapıldı. şimdide farklı bir silgiyle şehrin belleği siliniyor. meydanın ismi bellidir ve öyle kalmalıdır. en saf en temiz en siyaset ve hesaplaşma dışı olanda budur. unutmayınki yarın hesap döndüğünde rabia ismindende eser kalmayacaktır.

avukat
avukat - 10 yıl Önce

mehmet çiçek bey yahya abiyi eleştirirken itam ettıyın olaya ıyı bak yalan yanlış şeyler yazma akıllı ol bensana akıl verırım yaksa

ebru
ebru - 10 yıl Önce

Koskoca buyuksehir baskani olduguna halen inanamiyorsun degilmi ? Bu sehir icin yapabilecek en son sey sizin zorla akliniza geldi yormayin o saki. tenha kafanizi minnet borcunuzu kiziniz varsa onla yada esinizin adini degiserek yapin daha havali olur.


SIRADAKİ HABER

banner195