Title of a News Article

Demirkol'dan önemli uyarı!

Demirkol'dan önemli uyarı!
banner206

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye olarak 171 işçi ve memur ile hizmet vereceklerini belirterek, “Belediyemize yeni personel almamız söz konusu değildir” dedi.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile birlikte merkez ilçe olarak kurulan Haliliye Belediyesi’nin yapacağı çalışmalarla ilgili açıklama geldi. 30 Mart yerel seçimlerinde Haliliye Belediye Başkanlığına seçilen Fevzi Demirkol tarafından yapılan açıklamada, Belediye birimleri, personel ve yapılacak hizmet anlayışıyla ilgili ilgiler verildi. Demirkol, 30 Mart 2014 seçimlerinde halkın teveccühleriyle tevdi edilen Haliliye Belediye Başkanlığı kuruluş çalışmalarında birimlerin teşekkül ettirildiğini belirterek, “İskan ve Ruhsat birimleri, hizmet binamızda otomasyon sistemi kuruluncaya kadar, geçici olarak Büyükşehir Belediyesinde, Belediyemize tahsis edilen mekanda hizmet verecektir. Haliliye Belediyesi İskan ve Ruhsat Birimleri, Yapı kullanma İzin Belgesi ve İnşaat Ruhsatı almak isteyen vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak üzere Köprübaşı mevkiindeki Büyükşehir Belediye Binasında çalışmalarına başlamıştır” dedi.

 

Kaçak yapı uyarısı!

Demirkol, vatandaşların inşaatlarının yıkıma uğramaması için, inşaat ruhsatı olmadan inşaata başlamamaları veya kaçak kat ilavesi yapmamaları uyarısında bulunarak, “Kaçak inşaat yapılması halinde vatandaşlarımızın zarar ve ziyanından Haliliye Belediyesi kamuoyu nezdinde sorumlu değildir.Bu bağlamda; Vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olmamak için hazır beton firmalarının inşaat ruhsatı olmayan  inşaatlara beton dökmemeleri, döktükleri takdirde gerekli müeyyidelerin Belediyemizce uygulanacağı bilinmelidir” diye ifade etti.

 

“Personel alımı olmayacak”

Haliliye Belediyesi’nin yeni kurulduğunu anımsatan Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:

“Şanlıurfa Valiliği Devir Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu tarafından; İl Özel İdaresinden 113 personel, Şanlıurfa Belediyesinden 34 personel,  Kısas Belediyesinden 16 personel ve Konuklu Belediyesinden 8 personel olmak üzere toplam 171 işçi ve memur Belediyemizde görevlendirilmiştir. Bu nedenle belediyemize yeni personel almamız söz konusu değildir.

İleride belediyemize yeni personel alımı söz konusu olduğu zaman bu husus kamuoyuna duyurulacaktır.Seçim öncesinde halkımıza verdiğimiz söz doğrultusunda; şeffaf, adil ve kararlılıkla 5 yıl boyunca halkımızın hizmetinde olacağımızı tekrar beyan ederiz.”                                       

 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 15:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
vicdan
vicdan - 10 yıl Önce

ne zaman ki bu personeller tanıdık eş dost olmaz o zaman kalkınır urfa

urfalı
urfalı - 10 yıl Önce

i̇craat yok, laf çok.. yazıklar olsun ki türkiye rekoru

SIRADAKİ HABER

banner195