Title of a News Article

Demirkol’dan yol müjdesi

.

Demirkol’dan yol müjdesi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı. Kış öncesi Karşıyaka’da açılmamış yeni yol kalmayacağı müjdesini veren Başkan Demirkol, yeni yolların Karşıyaka ve Haliliye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Uludağ ve Belediye Meclis üyeleri Abdurrahman Beyaz, Abdulkadir Bağış, Abdulkadir Altundağ ve İsmail Güneş ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’nde yapımı süren yol çalışmalarını inceledi. Mahalle Muhtarı Hadi Taştan tarafından karşılanan Başkan Demirkol, çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgiler aldı. Çalışmaları sürdüren işçiler ile de görüşen Başkan Demirkol, devam eden çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak ilçe genelindeki yedi ayrı noktada çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Fevzi Demirkol, Karşıyaka Mahallesi’nde ise şuana kadar 13 yolu hizmete açtıklarını kaydetti. Çalışmaların kış öncesi tamamlanacağını ve Karşıyaka Mahallesi’nde açılmamış yeni yol kalmayacağının da altını çizen Başkan Demirkol, şunları söyledi:

 “Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, şuanda yedi bölgede çalışma yapmaktadır. Kırsal ve kent dengesini gözeterek hem kırsalda hem şehir merkezinde çalışmalarımız devam etmektedir. Şuan itibariyle Karşıyaka, Süleymaniye ve Devteşti mahallerimizde yeni yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Karşıyaka Mahalle’mizde açmadığımız yol kalmayacak. Şuan itibariyle on üç yolumuzu açmış bulunuyoruz. Bu yolların üzerine hemen bir malzeme sererek değil kırmızı kot uygulamasına göre yer yer doksan santimetre kazı ve aynı şekilde yetmiş santime kadar dolgu yapacak şekilde uzun yıllar halkımızın hizmetinde olacak şekilde yollarımızı yapıyoruz. Yolarımız Karşıyaka Mahalle’mize ve Haliliye ilçemize hayırlı olsun. Bize sıcak ilgisinden dolayı Karşıyaka Mahalle Muhtarımız Sayın Hadi Taştan ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz kış bastırmadan yağmur çamur başlamadan Karşıyaka Mahalle’mizde bütün yollarımızı tamamlamak.”

Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise, “Haliliye Belediye’mizin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallemizde yol çalışması yapılmaktadır. Değerli Başkanımız Fevzi Demirkol Bey’in gelip bizlerle birlikte yol çalışmasını yerinde kontrol ettiği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
mavikent site sakinleri
mavikent site sakinleri - 7 yıl Önce

sayın başkanım biz mavikent sitesi olarak site önündeki fırının odun döktüğü alanın belediyeya ait olduğunu ve çimlendirilip ağaçlandırılarak siteye kazandırılmasını istiyoruz.hem görüntü bozukluğu geçecek hem çevremiz yeşillenecek.gerekenin yaplımasını arz edreiz

Şanlıurfa
Şanlıurfa - 7 yıl Önce

Çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler, ancak kaldırım işgalleri nereye kadar

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142