Title of a News Article

Dev projeler tam hız ilerliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen dev projeler tam hız ilerliyor. Bir yandan Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken bir yandan da Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

Kent genelinin bir çok noktasında Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen dev projelerin yapım çalışmalarını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

ilk olarak Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yapımı devam eden 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Kızıldemir ardından yapımında sona gelinen 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında incelemelerde bulundu.

Çalışmaları sürdüren işçiler ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek geçmiş bayramlarını kutlayan Başkan Vekili Kızıldemir, ardından Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan 2 adet çelik köprünün ve ana bağlantı yollarının yapım çalışmalarını inceledi.

Son olarak GAP Vadisi Projesinin 1.etap çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Kızıldemir, Projelerin  tam hız ilerlediğine dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 8 yıl Önce

kuzeybatı çevre yolu ne oldu önce onu bitirin yarım yamalak bırakıp diğer projelere yöneliyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner195