Title of a News Article

Deveci’den iftar yemeği

 Deveci’den iftar yemeği
banner206

DEKA İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci, müteahhitlere iftar yemeği verdi.

DEKA İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci’nin Şark Çırağan Konağı’nda düzenlediği iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Ünal ve çok sayıda müteahhit katıldı.

İftar yemeğinin yenilmesinin ardından DEKA İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci ve  müteahhitler, inşaat sektöründe yaşadıkları sıkıntıları Vali Küçük’e anlatarak, çözüm bulunmasını istedi. Vali Küçük de, kendisine iletilen sorunları not alarak çözümü noktasında elinden gelen gayreti yapacağını söyledi.

Vali Küçük, burada yaptığı konuşmada, Bugün ilimizin müteahhitleriyle bir araya geldik. İftarımızı beraber yaptık. İlimizin ana dinamiklerinden biri müteahhitlik sektörüdür. Selami Deveci bey bizi müteahhit arkadaşlarımızla bir araya getirdi. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

İnşaat sektörümüm ilimizin ana damarlarından birisi olduğunu dile getiren Küçük, “Çünkü Türkiye’de inşaat sektörünün en ileri olduğu bir ildir. İlimizde 500 bin Suriyelinin olması yeni inşaat alanların açılması yeni binaların yapılmasını gerektiriyor. İkincisi kırsaldan şehre halen göçün devam ettiği bir şehir Şanlıurfa. Şanlıurfa’nın inşaat sektöründe alacağı daha çok mesafe vardır. Müteahhitlerimiz ise büyük görevler düşüyor. Çünkü Şanlıurfa’yı geleceğe taşıyan sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. DEKA İnşaattan Selami beye bize bu ortamı sağladığı için teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

DEKA İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci ise, iftar yemeğine katılan konuklarına teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195