Title of a News Article

Devlet Bahçeli'den çok önemli açıklamalar

Devlet Bahçeli'den çok önemli açıklamalar
banner206
Eski MHP'li Meral Akşener ve Koray Aydın'ın 'yeni parti' hareketliliğinin ardından MHP lideri Bahçeli, açıklama yapıyor. Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Türkiye çapsız çatışmalarla boğulmaktadır. Milletimizin sinir uçlarına dokunan olaylar milletimizi sinir etmektedir. Atatürk büstüne yapılan saldırılar, polis memurunun ibretlik fotoğrafı, yeni devlet kurulması bu tartışmalardan bazılarıdır.

Tehlikeler volkan ağzı gibi patlarken Türkiye çürük tartışmalarla boğulmaktadır. Kurgusu ustaca yapılmış bu meşguliyet gerçek sorunlarla mücadeleyi doğrudan sekteye uğratmaktadır. Zincirleme olaylar peş peşe gündemi işgal etmektedir. Atatürk büstlerine yapılan saldırılar, Çanakkale'de polis memurunun ibretlik fotoğrafı, Maçka Parkı'ndaki kıyafet temalı taciz, yeni devlet safsataları konu başlıklarından sadece bir kısmıdır.

İstikrarsızlık zemin bulmaktadır. Her şey ortadadır. Pek çok meselemiz vardır, çözüm bekleyen çok sayıda sorun yumağı dağ gibi karşımızda durmaktadır. Oyalanmak ise Türkiye'ye haksızlıktır. Korumamız gereken milli varlığımızla birlikte hakettiği mevkilere yükselmeyi beklemektedir. Vakit kaybına tahammül kalmamıştır. Milletin kafası karışık, sıkıntıları fazladır. Medya yanlı, ihanet canlı, ilkesizlik kaslı, demokratik kurum ve kurallar paslıdır. Dağılmamızı istiyorlar, birbirimize küsmemizi umuyorlar.

"Gereği neyse yapılmalıdır"

Türk milletinin komşu coğrafyalarla bağının kesilmesi amaçlanıyor.ABD yüzlerce TIR dolu silahı PKK ve PYD'ye hediye gibi veriyor. ABD'nin silah ve eğitim desteği verdi PKK PYD'ye yeni bir örgüt kurdurması dostlukla bağdaşmayan bir zaaftır. Bu caniler kimi, nereden nasıl atacaklarını zannetmektedirler? Konuyla ilgili görüşümüz çok nettir. Gereği neyse yapılmalıdır. Elbette Türkiye'nin etrafı dinamitlenmektedir. Türkiye'nin hassasiyetleri kaşınmaktadır.

Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki kirli pazarlıklar esasen Türkiye temalı, Türkiye odaklıdır. Bütün gözler ülkemize çevrilmiştir. Aslında bir Türkiye sorunu çıkarmak için herkes iş başındadır. Türklüğün soluk borusunun kesilmesi konusunda ittifak kurulmuştur. İran Genelkurmay başkanının temasları, Rusya Genelkurmay başkanının ve ABD Genelkurmay başkanının temasları önemli ve dikkat çekicidir. Bu kapsamda Rusya'nın kafası karışıktır, ABD ise PKK'ya alan açmanın kurnazlığı içerisindedir. İran ve Türkiye'nin PKK'ya ortak operasyon yapabileceği iddiaları bize göre olumludur.

"Türkiye için savaş sebebi sayılmalıdır"

Barzani'nin, Türkmen kentlerini kapsamına alan referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bilinmelidir ki muhtemel bu referandum, Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır.

Ankara güvende olacaksa, Diyarbakır huzurlu kalacaksa Kerkük'ün Musul'un birlik içinde olması gerekmektedir. Nerede bir hain varsa terör örgütü nifak saçıyorsa imha edilmelidir.

İspanya açıklaması

Buradan İspanya halkına taziyelerimi iletiyor, terörizmi bir kez daha lanetliyorum. Terör örgütleri yeni yöntemler kullanmaktadır. Fransa'nın Nice, Almanya'nın Berlin, İngiltere'nin Londra şehirlerinde araçlarla çok sayıda insan ezilmiş, hayatlarını kaybetmiştir. Silah satışlarının yüzde 74'ü 5 ülke tarafından yapılmaktadır. ABD'nin tek başına aldığı pay yüzde 33'e dayanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195