Title of a News Article

Dicle EDAŞ'da flaş gelişme...

.

Dicle EDAŞ'da flaş gelişme...
banner206
Özelleşme sonrası müşterilerine tedarik sürekliliğine sahip kaliteli enerji sunma çalışmalarını aralıksız biçimde sürdüren Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürü değişti. Esin Eroğlu’ndan boşalan Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü görevine Osman Hondu getirildi.
 
EROĞLU’NUN YERİNE ATANDI
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin,  idari yapısındaki yenilenme sürüyor. Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Esin Eroğlu, Enerji Kayıpları Kontrol Müdürlüğü’ne atandı. Eroğlu’ndan boşalan İl Müdürlüğü görevine ise Dicle EDAŞ Mardin Bölge Koordinatör yardımcısı Osman Hondu getirildi.
 
HONDU, GÖREVE BAŞLADI
Görev yeri olan Şanlıurfa’ya gelerek İl Müdürlüğü’nü Eroğlu’ndan devralan Osman Hondu, ilk iş olarak il ve ilçe yöneticilerinden sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Dicle EDAŞ olarak hedeflerinin, Müşterilerine kesintisiz ve kaliteli enerji vermek olduğunu açıklayan İl Müdürü Hondu, bunun için başlatılan yatırımların hız kesmeden süreceğini söyledi.
 
OSMAN HONDU KİMDİR ?
Osman Hondu, 2004-2010 yılları arasında Afyon TEDAŞ İl Müdürlüğü görevinde bulundu. 2013-2014 yılları arasında Akdeniz Elektrik Genel Müdürlüğü görevinde de bulunan Hondu son olarak Dicle EDAŞ Mardin Bölge Koordinatör yardımcılığı  görevini sürdürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195