Title of a News Article

Dicle Elektrik'ten Aydınlatma açıklaması...

.

Dicle Elektrik'ten Aydınlatma açıklaması...
banner206
 Dicle Elektrik'ten yapılan açıklamada aydınlatma tesislerinin ve ölçü devrelerinin TEDAŞ tarafından denetlendiği belirtilerek, bazı günler gündüz saatlerinde armatürlerin devreye alınacağı ve yanar halde tutulacağını duyurdu.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, yapılan çalışmanın düzenleme ve denetlemeye tabi bir sektörde faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu kapsamında denetlendiği bildirildi.

Denetimlerin sürdüğü duyurulan açıklamada, "19-28 Mayıs tarihlerinde yasa gereği yapılacak genel aydınlatma denetimi süresince Şanlıurfa ilçeleri ve köylerinin bazı bölgelerinde, gündüz saatlerinde, sokak ve caddelerin aydınlatma armatürlerine ait lambalar yakılacak ve tüketimleri değerlendirilecek. Vatandaşlarımız bu kontrol süresi ve çalışmaları sırasında lambaların yakılmasını enerjinin boşa gitmesi olarak algılamasınlar. TEDAŞ tarafından önemli bir denetim çalışması gerçekleşiyor. Konuyu değerli vatandaşlarımızın bilgisine önemle sunarız" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 08:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamza ökten
Hamza ökten - 7 yıl Önce

Tamam da yillardir bu şekilde......
Her zaman tadilatmi var.
Daha açiklayici bir dil kullanilmaliydi
Yetterli degil ....

HASAN BASRİ
HASAN BASRİ - 7 yıl Önce

DEDAŞ VATANDAŞA FAZLA KESTİĞİ FATURALARIN AÇIĞINI KAPATMAK İÇİN BÖYLE BİR İŞE KALKIŞMIŞ OLABİLİR KAFASINA GÖRE ELEKTRİK VERİP KAPATIYORLAR VE HİÇ KİMSEDE SES ÇIKARMIYOR BİZİM VEKİLLER YATIŞTA BAŞKA ŞEHRİN VEKİLİ ÇIKIP URFANIN ELEKTİRİK SONUNU DİLE GETİRİYOR AĞLANACAK DURUMDAYIZ

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142