Title of a News Article

Dikkat!.. Hafta sonu elektrikler kesilecek

.

Dikkat!.. Hafta sonu elektrikler kesilecek
banner206

Şanlıurfa’da bazı ilçelere, planlı bakım ve yatırım çalıştırmaları kapsamında 29 Nisan Cumartesi ve 30 Nisan Pazar günü elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Dicle Elektrik Dağıtım tarafından yapılan duyuruda, Haliliye İlçesine bağlı Veysel Karani Mahallesi, Sırın Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, Yeşil Direk Mahallesi, İmambakır Mahallesi, Şair Nabi Mahallesi, Paşabağı Mahallesi ve Bamyasuyu Mahallelerinde İşletme Bakım ve Onarım Müdürlüğünün yapmış olduğu arıza onarım ve bakım işleri kapsamında elektrik verilmeyecek. Şebeke bakım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan Pazar günü saat 08.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacağı belirtilirken aynı gün Karaköprü ilçesine bağlı Karsıyaka Mahallesi Gap Bölge İdaresi yanında tesis çalışmaları nedeniyle 08.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintileri yaşanabileceği belirtildi.

29 Nisan Cumartesi günü Birecik Trafo Merkezinde, Bakım Ve Onarım Müdürlüğünün DEYAŞ Enerji Firması tarafından devam eden Arıza Onarım ve Bakım işleri kapsamında yapacağı şebeke bakım çalışmaları, Birecik TM fider çıkışlarına parafudur takılacağından elektrik kesintisi yaşanacağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 22:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süper zekalı tedas
Süper zekalı tedas - 7 yıl Önce

8 saat bakım mı olur.hangi buzdolabı 8 saat soğuk kalır. İçindeki malzemeler bozuldu. Hastalar ne yapsın 8 saat cihazsiz. Bu kararı verinin. ....

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142