Title of a News Article

Diyanet-Sen'de yeni yönetim..

. Başkan Şibak:’Düşüncemiz din hizmetini en iyi şekilde gerçekleştirmektir’

Diyanet-Sen'de yeni yönetim..
banner206

 

Memur-Sen Konfederasyonuna Bağlı  Diyanet-sen Şanlıurfa Şubesinin  5.Olağan genel kurulunda yeni yönetim görev aldı.

 

Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesinin 5.Olağan Genel Kongresi Sultan Sarayında gerçekleştirildi. Tek listenin olduğu kongrede başkanlığa Mehmet Şibak seçildi. Sultan Sarayında gerçekleştirilen kongreye Memur-sen şube başkanı İbrahim coşkun,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Mahmut Atçı, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem ve din görevlileri katıldı.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Diyanet-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Şibak şunları kaydetti; “Diyanet-Sen Şanlıurfa şubemizin 5. Olağan genel kongresini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Düşüncemiz din hizmetini en iyi şekilde gerçekleştirmektir. Bu hizmeti yaparken üyelerimizin sürekli yanında olacağız. Kongremizin bütün insanlığa Ülkemize ve Camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Kongremize katılan bütün kardeşlerimize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan’da bir konuşma yaparak şunları söyledi, “Yapılan bu kongrenin hayırlara vesile getirmesini diliyorum. Daha önceleri bende sendikacılık faaliyetlerini yürütmekteydim, şimdi ise siyasetçi kimliğimle aranızda bulunuyorum. Memur-Sen olarak ülkedeki sorunlara çözüm getirme noktasında birçok çalışmalara imza atmıştık. Bu anlamda bu kongrenin ülkemiz için Şanlıurfa’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem ise, “Bir davanın gelişebilmesi için samimiyet ve fedakârlık olması gerekiyor. Artık her mahallede her köyde hocalarımız var. Zaman ve mekân müsait artık, bütün devlet birimleri artık bizlerden ortak çalışma talep etmektedir. Artık bir araya gelmemiz gerekiyor tek vücut olup sorunları sıkıntılarımız ortaklaşa adımlar atarak çözmemiz gerekiyor. Kongrenin Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Ayrıca program sonunda sendikaya emeği geçenlere Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından plaket verildi.

 

Diyanet-Sen Şanlıurfa Şubesinin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerde oluştu.

 

Mehmet ŞİBAK (Başkan)

 

Mehmet Hadi GÜNDÜZ ( Başkan Vekili)

 

Fuat YILMAZ ( Başkan Yrd.Teşkilatlanma)

 

Mustafa TAŞALAN (Başkan Yrd Mali İşler)

 

M.Kasım YILDIRIM (Başkan Yrd Mevzuat, toplu sözleşme)

 

M.Emin KAÇKIN (Başkan Yrd Basın İletişim)

 

Abdusselam UZUNDAĞ (Başkan Yrd. Eğitim,Sosyal İşler)

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195