Title of a News Article

Diyarbakır'da hain saldırı

Diyarbakır'da hain saldırı
banner206

Diyarbakır’da bomba yüklü araçla saldırıDiyarbakır-Mardin ve Batman karayolu üzerinde bulunan Üçyol mevkiindeki Murat Uçar Bölge Trafik Amirliği'ne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda bina kullanılamaz hale gelirken, şehit ve yaralıların olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 13.15 sıralarında teröristler tarafından bombalı araçla Murat Uçar Bölge Trafik Amirliği'ne saldırı düzenlendi. Saldırı sonrasında 3 katlı bina kullanılamaz hale gelirken, aralarında sivillerin de bulunduğu şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Saldırıda patlamanın meydana geldiği yerde yaklaşık 3 metre derinliğinde çukur oluştu.

Saldırının yaşandığı bölgede akaryakıt istasyonu bulunuyor

Teröristler tarafından bölge trafik amirliğine yönelik düzenlenen saldırıda, amirliğe ait 3 katlı bina kullanılmaz hale gelirken, patlamanın binanın yakınlarında bulunan iki ayrı petrol istasyonunu etkilememesi facianın artmasını önledi. Patlama esnasında bölge trafik amirliği önünden geçen çok sayıda araç da hasar gördü.

Bölgeye sevk edilen ambulanslar yaralıları hastanelere götürdü. Yaralanan polisler Diyarbakır Asker Hastanesi ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilirken, sivil yaralılar ise Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142