Title of a News Article

Diyarbakır'dan Urfa'ya acı haber...

.

Diyarbakır'dan Urfa'ya acı haber...
banner206

Diyarbakır'da, askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün (21) ailesinin Şanlıurfalı olduğu öğrenildi.

Diyarbakır-Lice yolunda, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı bombanın askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1'i astsubay 6 asker şehit olmuştu. Saldırıda şehit olan Jandarma Er Kadir Görgülü'nün Adana'daki baba ocağına ateş düştü. Görgülü’nün ailesinin Şanlıurfalı olduğu ve Adana’da yaşadığı öğrenildi. Şanlıurfa’da acılı haberi alan Görgülü ailesinin yakınları Diyarbakır’a gitti.

Bu arada Jandarma Er Kadir Görgülü'nün Babası Süleyman ve anne Medine Görgülü’ acı haberi işlettiği fırıncıda aldı. Haber üzerine eve gelen Süleyman-Medine Görgülü çiftini yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Baba Süleyman Görgülü, evinin dış kapısında dizlerinin üstüne çökerek gözyaşlarına boğuldu. Anne Medine Görgülü ise evde "Evime ateş düştü" diye ağıt yaktı. "

 

ANNEMİ BİR DAHA ARARIM' DEDİ, BİR DAHA DA ARAMADI"

Şehit oğlu Kadir Görgülü ile sabah 08.00'da telefonla konuştuklarını söyleyen baba Görgülü, "Annem evde mi' diye sordu. 'Markete kahvaltılık almaya gitti' dedim. Halini hatırını sordum, 'İyiyim, askerliğimin bitmesine az kaldı' dedi. 2 ay kalmıştı askerliğinin bitmesine. 'İdare et az kalmış' dedim. 'Ben sonra annemi bir daha ararım' dedi. Bir daha da aramadı" şeklinde konuştu. Bekar olan ve biri erkek 4 kardeşi bulunan şehit Kadir Görgülü, Diyarbakır'da düzenlenecek askeri törenin ardından Adana'da toprağa verilecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195