Title of a News Article

Diyarbakır yolunda korkunç kaza:6 ölü

Diyarbakır yolunda korkunç kaza:6 ölü
banner206

Diyarbakır'da bir minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 30. kilometresinde Karayakup köyü yol ayırımında meydana geldi. Şanlıurfa yönünden Diyarbakır’a gelen S.S. yönetimindeki 30 E 1073 plakalı minibüs yoldan çıkarak menfeze çarptı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, hurdaya dönen minibüsteki aynı aileden sürücü S.S. ve 3'ü çocuk toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan 4 kişi de helikopter ambulansla ve karadan bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza yapan minibüs hurdaya dönerken, minibüs içerisinde bulunan ev eşyaları, çocuk oyuncakları, sebze ve meyveleri etrafa saçıldı. Etrafa dağılan eşyalar arasında çocuk bisikletleri, bebek maması ve önlüğü, ekmek parçaları, kıyafetlerin olduğu görüldü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hakkari nüfusuna kayıtlı yaralı ve ölenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195