Title of a News Article

Doğan, eserlerini imzaladı

.

Doğan, eserlerini imzaladı
banner206

Şanlıurfalı Yazar Halil Doğan, Şanlıurfa 1. Ulusal Kitap Fuarı’nda sevenleriyle buluştu. Şanlıurfa’da kitap fuarı yapılmasının da sevindirici olduğunu vurgulayan Doğan, herkesin kitap okumasını tavsiye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Rabia Meydanı’nda düzenlendiği ‘Şanlıurfa 1. Ulusal Kitap Fuarı’ yoğun ilgi görüyor. Her gün farklı  farklı yazarların imza günü düzenlediği kitap fuarında, yazar Halil Doğan  okurlarıyla bir araya geldi. 2014 yılından itibaren 2’si şiir ve 1’i anı olmak  üzere çıkardığı 3 kitapla adından söz ettiren Yazar Halil Doğan  ‘Şair ağladığında mısralar susar’,’ Körebe Düşler’,’ Hineki Şin Hineki Jin ‘ adlı kitapların yazarı , düzenlediği imza gününde  eserlerini kitap severler  için imzaladı.

Doğan; yaptığı açıklamada, kitap fuarında imza günü düzenlemekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘’ilk kitabım Şair ağladığında mısralar susar adlı kitabım 2014 yılında, ikinci kitabım olan Körebe Düşler kitabımı ise 2015 yılında çıkardım. Yeni çıkardığım ‘hinek Şin Hinek Jin adlı kitabım üçüncü kitabımdır. Kürtçe yazdığım son kitabımda yaşamın gerçeği var coğrafyamızda yaşanan yaşanmışlıkları duygularımla kaleme aldım, son olarak insanlarımızın daha çok okumasını isterim, iyiki kitaplar var ama biz o kitapları okumuyoruz, biz daha çok dogmatik kulaktan duyma yetinmeye çalışıyoruz bence bunun yerine daha çok kitaplarla iç içe olup okumalıyız’’ diye dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 08:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet aydın
Mehmet aydın - 7 yıl Önce

Yazarımızı kutlarım. iki kitabaını okudum ve gayet akıcı bir dil ile yazılmış..kendisini kutlarım.

SIRADAKİ HABER

banner195