Title of a News Article

Doğa’yı mankenler bastı

 Doğa’yı mankenler bastı
banner206
HABERİN GALERİSİ
Mankenler Doğa Mangal'da

Mankenler Doğa Mangal'da

Bir defileye katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen aralarında Ünlü Manken Tuğba Altıntop’un da bulunduğu 12 manken, Doğa Mangal’da kebap yediler.

UĞUR BUDAK
Stilist çoban Mustafa Şahin tarafından düzenlenen defileye katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ünlü Manken Tuğba Altıntop ile beraberindeki 12 manken, bugün öğle yemeğini Doğa Mangal’da yediler. Vali Konağı’nda bulunan Doğa Mangal’a gelen mankenleri, Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel karşıladı. Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ve  Stilist çoban Mustafa Şahin’in de eşlik ettiği mankenler, burada Doğa’nın çeşitli kebap çeşitleri ile karınlarını doyurdular.

 

Mangal başına geçti

Ünlü Manken Tuğba Altıntop, mangal başına geçerek kebap yelledi. Mangalda Urfa biberi de pişiren Ünlü Manken, gazetecilere bol bol poz vererek, elinin lezzetli olduğunu söyledi. Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Altıntop, daha önce de Şanlıurfa’ya geldiğini belirterek, “Urfa benim için apayrı bir yer, özellikle kokusu bambaşka. Urfa esasında anlatılmayacak kadar güzeldir. Urfa’yı hatta Türkiye’nin her tarafını gezmeden Dünyayı gezmenin çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum. Türkiye’de gidemediğim birkaç yer kaldı, birçok yere gittim, sınır hudutlarında da gezdim. Ama Şanlıurfa’nın yeri yanımda farklıdır, Urfa’yı çok seviyorum” dedi.

Doğa Mangal’dan da övgüyle bahseden Ünlü Manken, “Benim mutfakla aram çok iyi, zaten benim sülalem de kebapçıdır. Her zaman da kebapçının torunu olduğum için gurur duyuyorum.  Bundan dolayı mangalın çok büyük anlamı var. Bu mekânda çok hoşuma gitti. En çok Adana kebabını seviyorum” diye ifade etti.

Doğa Mangal Genel Müdürü Gamze Öncel de, Doğa Mangal’da ünlü isimleri ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Ünlü mankenleri her zaman ağırlamaya hazırız.  Urfa’da bu tarz etkinliklere ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Bu arada Ünlü Manken Tuğba Altıntop, Doğa Mangal Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökmen ve Genel Müdürü Gamze Öncel’e, mekânlarını çok beğendiğini ve böylesi bir yerde kendilerini ağırladıklarından dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195