Title of a News Article

Donat, Urfa’yı analiz ediyor!

.

Donat, Urfa’yı analiz ediyor!
banner206

Sabah Gazetesi Yazarı Gazeteci Yavuz Donat, 1 Kasım seçimlerinin analizini yapmak üzere Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulunuyor.

Sabah Gazetesi Yazarı Gazeteci Yavuz Donat, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin ülke genelinde rekor kırdığı iller arasında bulunan Şanlıurfa’ya geldi. İlk olarak Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile görüşen Donat, daha sonra AK Parti’nin en çok oy aldığı Akçakale ile Harran ilçelerine geçti. Seçimleri yakından takip eden Gazeteci Reşat Uzun’un da eşlik ettiği Donat, Haran Kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ile görüştü. İlçelerde esnafları da ziyaret ederek görüşlerine başvuran Gazeteci Donat, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik ile birlikte Harran’daki kazı çalışmalarını da inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, iş adamları ve siyasi parti temsilcileriyle de görüşmelerde bulunan Donat’ın, Şanlıurfa ile ilgili izlenimlerini yarınki Sabah Gazetesinde yazması bekleniyor.

 

 





Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195