Title of a News Article

Dr. İnan durmak bilmiyor...

Dr. İnan durmak bilmiyor...
banner206

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan ve yönetim kurulu üyeleri, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara kuru gıda kolisi yardımında bulundu. Sıcak havada koltuğunda oturmak yerine vatandaşlara bizzat yardımlarını ulaştıran Dr. İnan, görenlerin takdirini topladı.

Korona virüsü salgını nedeniyle aylardır yardımlarını arttıran Kızılay Şanlıurfa Şubesi, yardıma muhtaç insanların çağrısına yetişmeye devam ediyor. Pandemi dönemi boyunca binlerce aileye yardımlarda bulunan Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet İnan önderliğindeki Kızılay gönüllüleri, durmaksızın yardımlarına devam ediyor.

Yardım yapılacak adreslere giden Başkan İnan ve Kızılay gönüllüleri, kendi elleriyle muhtaç ailelere kuru gıda kolisi desteğinde bulundu. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan İnan, çocuklara da bisküvi ve benzeri çeşitli ikramlarda bulundu. Yardım alan aileler Kızılay Başkanı İnan ve beraberindekilerine teşekkür ettiler.

İnan, yaptığı açıklamada, Kızılay’a başvuru yapan muhtaç vatandaşları belirleyerek yardımlarda bulunduklarını belirterek, “Pandemi süresinde yardımlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen tüm yardım sever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195