Title of a News Article

DSİ uyuyor mu?

.

DSİ uyuyor mu?
banner206

Eyyübiye İlçesine bağlı Apali Mahallesi/Köyü’nde DSİ’ye su kanaleti yıkıldı.  Vatandaşların DSİ’ye yapmış olduğu şikâyetlere rağmen uzun süredir ikiye bölünen kanaletin yapılmaması tepkiye neden oluyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesine bağlı Apali Köyü’nde bulunan Devlet Su İşlerine bağlı su kanaleti, toprak kayması sonucunda yıkıldı. Uzun zamandır yıkık dökük bir şekilde duran kanalet, çevredeki vatandaşların DSİ’ye yaptığı şikâyetlere rağmen bir türlü onarılmadı.

Apali Mahallesi sakinleri, kanalın onarılmamasından dolayı DSİ yetkililerine tepkililer. Mehmet Demir isimli bir vatandaş, yaptığı açıklamada, kanaletin yıkılmasından dolayı tarlasının sulanamayacak duruma geldiğini belirterek, “Başvurmadığım kurum ve kişi kalmadı ama sonuç alamadım. Her dilekçe gönderdiğimde DSİ 15. Bölge Müdürlüğünden bir ekip gelip fotoğraf çekip gidiyor ve bir daha dilekçe yazana kadar gelmiyorlar. DSİ kurumu şuan boş işlerle meşgul ve asıl gerekli işleri yapmıyorlar. Sulama sezonu başlamadan tarlamdaki kanaletin yapılması lazım yoksa tarlam sulanamayacak” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2016, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142