Title of a News Article

Dündar isyan etti!

Dündar isyan etti!
banner206
 CHP'deki yasakçı zihniyet artık Sözcü yazarlarını bile çileden çıkardı. Bekir Coşkun'un ardından bugün de Uğur Dündar'ın yazdığı yazı CHP'deki bitmek bilmez tartışmaları alevlendirecek gibi...


CHP'Lİ BELEDİYE PROGRAMI ENGELLEDİ

'Mustafa Kemal' kitabını anlatacağı ve Bursa'da düzenlemeyi planladığı Halk Arenası programının CHP'li belediye tarafından engellendiğini yazan Dündar duruma isyan etti ve  "Yasakçı kafanın gözü öylesine kararmış ki bizi yasakladığını zannederken Bursalılara Mustafa Kemal'in anlatılmasını yasaklamış olduklarını fark etmiyorlar" diye yazdı. 

SIRF KILIÇDAROĞLU ELEŞTİRİLMESİN DİYE...

 

Uğur Dündar'ın engellenen programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştiren Yılmaz Özdil de katılacaktı. Dündar, CHP'de karşılaştığı ilk yasakçı zihniyetin bu olmadığına dikkat çekerek  aynı programın daha öncesinde de Mudanya belediyesi tarafından "Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirmeyiz" gibi akla ziyan bir bahane ile engellendiğini açıkladı ve şunları yazdı;

BUNLAR ATATÜRK'Ü BİLE İHRAÇ EDER

"Dün sevgili Bekir Coşkun CHP'deki bu zihniyeti çok ağır bir dille eleştirdi. Usta yazar dostum yerden göğe kadar haklı. İnanın Bursa'daki yasakçı kafa, elinden gelse CHP'yi kuran Atatürk'ü bile kesin ihraç istemiyle disipline verir!.." 

DÜN DE BEKİR COŞKUN İSYAN ETMİŞTİ

Dün Bekir Coşkun köşe yazısında CHP'deki yasakçı zihniyeti eleştirmiş ve "iktidar olsaydınız şu anda hapiste olurdum. Bu haliyle CHP'ye benden artık tık yok." demişti. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195