Title of a News Article

Duru TV yayında...

.

Duru TV yayında...
banner206

 Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin yeni sesi olacak Duru TV, Türksat 4 A uydusu üzerinden yayın hayatına başladı. Yaklaşık 50 ülkede izlenebilecek Duru TV, 30 ilde de temsilcilik açtı.

‘Hayatın kalbi’ sloganı ile yola çıkan Duru TV, Şanlıurfa merkezli olarak Türksat 4 A uydusu üzerinden yeni yayın dönemine ‘merhaba’ dedi. Yönetim Kurulu Başkanlığını Kemal Süt, Genel Müdürlüğünü Mehmet Canbeyli ve Genel Koordinatörlüğünü de Mahmut Kılıç’ın yaptığı Duru TV, bugün itibariyle hizmete girdi.

Şanlıurfa’ya yeni bir soluk katacak olan Duru TV; haber, spor, siyaset ve müzik programlarında genç ve dinamik bir ekiple yola çıkıyor. Yeni yayın hayatında sürpriz isimlerle program yapacak Duru TV’nin, Şanlıurfa’da görsel yayın hayatında büyük bir ses getirmesi bekleniyor.  Şanlıurfa ile sınırlı kalmak istemeyen Duru TV’nin, Güneydoğu başta olmak üzere ülkemiz ile Dünyanın birçok yerinden de izlenebilecek bir kanal olabilmesi için kaliteli ve farklı bir yayın formatı izleyeceği kaydediliyor.

 

30 İlde temsilcilik açıldı

Yaklaşık 50 Ülkede izlenebilecek Duru TV, hedefini büyük olarak belirledi. Güçlü bir kadro ile yola çıkan Duru TV, İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin ve Diyarbakır başta olmak üzere 30’a yakın ilde de temsilcilik hizmete açtı.

 

İŞTE DURU TV’NİN FREKANSLARI…

Uydu              :Türksat 4 A

Frekans          :12265

Polarizasyon  :V-Dikey

Symbol rate  :27500

Fec                  :5/6


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195