Title of a News Article

Eğilmez:Rekor Urfa'nın olacak.

.

Eğilmez:Rekor Urfa'nın olacak.
banner206
 AK Parti Temmuz ayı Danışma Meclisi Toplantısı GAP TAEM Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantı oluşturulan divan kurulunun ardından başladı

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez yaptı.

Ramazan ayı içerisinde hem sınırımızdaki saldırılar hem de Gazze’deki katliamlarkendilerini çok üzdüğünü söyleyen Eğilmez: “Gerek Ceylanpınar’da şehit olan 3 askerimiz, gerekse Gazzede İsrail bombardımanında ölen din kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

 

HER SEÇİM DÖNEMİNDE PROVOKASYONLAR YAPILIYOR

Yaklaşan her seçim döneminde çeşitli provokasyonların yapıldığını söyleyen Av. Yusuf Eğilmez; “Biz 2007’den beri bu tür provokasyonlara alıştık. Her seçim döneminde bir şekilde provokasyonlar yapılıyor. Ateşkes ortamı dahi olsa terör örgütleri bir şekilde seçim döneminde ortaya çıkar sürece zarar vermeye çalışır. Ama hiçbir saldırı bugüne kadar neticeye ulaşmadı, bundan böylede inşallah ulaşamayacak. Başbakanımız milletin seçtiği 12 Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine şüphemiz yoktur. Bizim burada asıl hedefimiz, en yüksek oy oranına ulaşarak rekor kırmaktır” diye konuştu.

 

ÇOK GÜZEL BİR MİTİNG YAPTIK

Şanlıurfa’da çok güzel bir miting yaptıklarını dile getiren İl Başkanı Eğilmez; “Temmuz ayının sıcağında Ramazan orucunda Şanlıurfa’da miting yapmak zor. Ama Allah’a şükür çok güzel bir miting oldu. buradan bir kez daha emeği geçen herkese ve yoğun katılım gösteren halkımıza teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar sandık kurullarında yoğun çalışmalar yapıldı, tüm listeler seçim kuruluna teslim edildi bayramdan sonra tamamen alana ineceğiz.  Bütün teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışıp çok güzel bir sonuç elde edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, konuşmasının sonunda AK Parti’nin bayramlaşma programının bayramın 1. Günü saat 13:00 ile 14:00 Hacı Bekir Sofrasında Bakan Faruk Çelik’in katılımıyla, Büyükşehir, Haliliye Eyyübiye ve Karaköprü belediyeleriyle birlikte düzenleyeceklerini söyledi.

Bayramın 2 gününde ise AK Parti İl teşkilatında oluşturulan ekiplerle Şanlıurfa’daki siyasi partilere ve STK’lara bayramlaşamaya gideceklerini sözlerine ekledi.

 

LİDERİMİZE KARŞI ADAY ÇIKARAMIYORLAR

İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç; “Bu bayramda biz bayram yapmayacağız, yeni Türkiye için çalışacağız. Türkiye’nin İstikrarın ve İstikbali için çalışacağız. Burada en çok liderimiz Recep Tayyip Erdoğan çalışacak. Günde iki miting yapıyor. Arabın Kürtün ve Türk’ün umudu biz isek, bu coğrafyanın umudu bizsek biz de bu camianın bir neferiysek biz de bu çalışmaları yapmak zorundayızİnşallah 10 Ağustosta en yüksek oy oranıyla bu çalışmalarımızı taçlandırıp karanlık merkezlere mesaj vereceğiz. Biz ailemizi ve çocuklarımızı ihmal ediyoruz ama emin olun tarihi yazıyoruz. Bakın 12 yıldır liderimize karşı aday çıkaramıyorlar. Çıkardıkları adaylarla da baştan seçimi kaybedeceklerini kabulleniyorlar” dedi.

 

3 POLİS 2 SAVCI DARBE YAPMAYA KALKIŞTILAR

 

3 Tane polis ve 2 tane savcıyla darbe yapmaya kalkışanların olduğunu dile getiren Güvenç; “Şimdiye yargında şikâyetçiyiz, 10 yılda bir yapılan askeri darbeden şikâyetçiyiz, dış güçlerin içimizde yaptığı operasyondan şikayetçiyiz’ diye dert yanardık. Tam bitti derken bu sefer 3 tane polis 2 tane savcı Şubat 2012’de mit müsteşarı üzerinden 2013Aralık ayında direkt bakan oğulları ve başbakan’a üzerinden darbe yapmaya kalkıştılar.Biz ebediyen bu coğrafyada milli iradeye saygıyı herkese öğretmemiz lazım bunun yolu AK Parti’den geçer bunun yolu sizdelerden geçer. 10 Ağustos bunun için bir milat olacak” dedi.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan AK Parti Şanlıurfa  eski milletvekili Ramazan Başak’ta bir selamlama konuşması yaptı.

 

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclisi toplantısına, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç, İl  AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili Ramazan Başak, İl Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti İlçe Teşkilatları, Gençlik ve Kadın Kolları Yürütme Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclisiüyeleri ve partililerin katıldılar.

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclisi toplantısı basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat devam etti.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195