Title of a News Article

Ekinci, Buğday Pazarı esnafının sorunlarını dinledi

Ekinci, Buğday Pazarı esnafının sorunlarını dinledi
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, esnaf ziyaretleri kapsamında Viranşehir Belediyesi Hububat kompleksine giderek buradaki esnafları ziyaret etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dün Viranşehir’de küçük sanayi sitesinde bulunan esnaflarla bir araya gelen Başkan Ekinci, bugün de Viranşehir Belediyesi Hububat kompleksine gelerek buradaki esnafları ziyaret etti. Başkan Ekinci’ye Viranşehir Zahireciler derneği Başkanı Remzi Atan, Viranşehir Belediye Meclis Üyeleri, Şeyhmus Akın, Ahmet Güneş ve Fatih Şenbayram eşlik etti. Yeni sezonun tüm çiftçilere ve hububat alım satımcılarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekinci, esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, koronavirüs nedeni ile bu sene esnaflarla fazla bir araya gelemediğini ifade ederek, bundan sonra esnaf ziyaretlerinin sıklıkla yapılacağını söyledi. Başkan Ekinci : “Tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgın var. Bu salgın nedeni ile esnaflarımız ile fazla bir araya gelemedik. Şimdi esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Yeni hububat sezonu açıldığı için esnaflarımız ziyaret ettik. Hepsine bol kazançlar diliyorum. Ülkemiz bir tarım ülkesi. Bu nedenle tarımı ve tarımla uğraşanların desteklenmesi lazım. Hükümetimiz çok şükür bu işi layığıyla yapıyor. Umarım bu salgından çiftçi ve esnaflarımız fazla etkilenmez. Hepsine yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Viranşehir Zahireciler Dernek Başkanı Remzi Atan, Başkan Ekinciye ziyaret için teşekkür etti. Atan : “Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci bizleri ziyaret etti. Esnaflarımız ile sohbet etti. Kendisine bu ziyaretinden dolayı esnaflar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaret ardından Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Hububat kompleksinden ayrıldı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195