Title of a News Article

Ekinci, desteklerinin karşılığını aldı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’ne vermiş olduğu desteklerinin karşılığını, eli nasırlı inşaat işçilerinin alkışlarıyla aldı.

Geçtiğimiz aylarda Eyyübiye Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den bir takım taleplerde bulunan Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ve üyeleri, kısa süre içerisinde  taleplerinin karşılığını gördü. Eyyübiye İlçesi sınırlarında Haleplibahçe Mahallesi’nde yer alan Derneğin eksiklerini birim amirlerine talimat vererek değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sıkıntıların biran önce giderilmesini istedi.

Var olan dernek binasına ek olarak bir şark odası, bir de başkanlık makamı yapıldı, kısa sürede yapımı tamamlanan ek hizmet yerlerini ziyaret eden Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin büyük bir teveccühü ile karşılandı.

 

EKİNCİ, KONUT MÜJDESİ VERDİ

Yapımı tamamlanan bölgeyi gezdikten sonra inşaat işçileri ile birlikte yaklaşık bir saat bir arada kalan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, birde konut müjdesi verdi. İşçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Ekinci; “Elleri nasırlı yakaları kirli işçi kardeşlerimiz.  Az önce Başkan Beyin de dediği gibi dünyayı inşa ediyorsunuz, tabi kendinize ait mekanlar da istiyorsunuz, bu da gayet doğal. Biz, mesai harcıyoruz, onu ifade edeyim. Sizler için mekanlar inşa ederken de asıl bizim hedefimiz, gönülleri inşa etmektir. Eğer biz yapacağımız hizmetlerle, gönlünüzde yer bulabilirsek ne mutlu bize. Ne kadar iş yaparsak yapalım,  eğer bir insanın gönlüne girememişsek demektir ki biz bir şey yapmamışızdır. İnşallah sadece yapacağımız işlerde değil, gönüllerinizde de güzel yerlere sahip oluruz. Konut noktasında bir mülakat içerisindeyiz, gerek büyükşehir belediyemiz, gerekse bizler bu anlamda sosyal konutlar noktasında da icraatlarımız var, bununla ilgili talep ettiğimiz yerler var. Sayın Valimizin de bulunla ilgili sıcak yaklaşımını gördük, bu talep ettiğimiz yerlerin bize verilmesiyle beraber, ya arsa desteği vereceğiz, yada bizler yapıp size maliyetine vereceğiz. Netice itibariyle sivil toplum örgütleri içerisinde, geçtiğimiz günlerde Bakkallar Odası ile bir anlaşmamız oldu. Şuan daki asıl hedefimiz, geçtiğimiz günlerde bizleri ziyaret etmenizdeki verdiğimiz sözü tutmak. İnşallah Rabbim bizleri sözünü tutan kişi olarak karşınıza çıkartır. Bu anlamda da milli emlaka kayıtlı olan yerlerde resmi talebimizi yaptık. Kısa sürede bu yerler bize tahsis edilecek. O tahsisten sonra da gelip burada, sizinle model üzerine çalışacağız. Konutu yapıp size mi satalım, yeri verip sizlerle mi inşa edelim? Kararını hep birlikte vereceğiz. Ama şundan emin olun başkaları değil, bundan sonra da kendi kendinize ev yapan insanlar olacaksınız. Kendi evinizde kendi sitenizde, burada nasıl ki berabersiniz, mesai sonrası da hep beraber olacağınız siteyi beraber inşa edeceğiz.” Dedi.

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ise, derneğe vermiş olduğu desteklerden dolayı üyeleri adına Başkan Ekinci’ye sonsuz teşekkürlerini iletti.









Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195