Title of a News Article

Ekinci “Gelemeyenlere biz gideceğiz”

 Ekinci “Gelemeyenlere biz gideceğiz”
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşık 22 yıldır fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların umut kapısı olan Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ve Belediye Meclis Üyesi Bilal Tekatlı ile birlikte Gönüllü Kuruluşlar aşevine ziyarette bulundu.

Gönüllü Kuruluşlar aşevi sorumluları Ali Topal ve Abdülaziz Kutluay Hoca tarafından karşılanan Başkan Ekinci, aşevinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci ve beraberindekiler daha sonra Gönüllü Kuruluşlar Aşevine gelen yardıma muhtaç vatandaşlara kendi eliyle yemek dağıtımında bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Başkan Yardımcılarının ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Gönüllü Kuruluşlar Aşevi sorumlusu Abdülaziz Kutluay ‘’ Allah hepsinden razı olsun.  Başkanların ve Yardımcılarının buraya gelmesi bizlere büyük destek veriyor. İnşallah bu sene hayırlı bir vesile olmak için çalışıyoruz. Yardıma muhtaç olan insanların evlerinin uzak olmasından dolayı maalesef gidip gelemiyoruz.

İnşallah ulaşım sorunu da çözülecektir. Zaten başımız dara düştüğü anda Sayın Başkanımızı arıyoruz. Diğer Başkanlarımız da aynı şekilde. Allah hepsinden razı olsun. ‘’ dedi.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevine yaptığı ziyarette bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise yardıma muhtaç olan birçok vatandaşımıza umut kapısı olan aşevi yetkililerine Allah iki dünya saadeti versin dedi.

 

İNŞALLAH GELEMEYENE BİZ GİDECEĞİZ

Başkan Ekinci açıklamasında ‘’ Gönüllü Kuruluşlar Aşevi olarak yıllardır hizmetlerde bulunuyorlar. Allah Gönüllü Kuruluşlar Aşevi yetkililerinden Allah razı olsun. Yardıma muhtaç olan insanlarımıza kapılarını açıyorlar. Zaten malumunuz aşevi Eyyübiye bölgesinde bulunuyor. Ve birçok Eyyübiyeli de bu yardımlardan bu güne kadar faydalanıyordu. Tam 22 yıldır durdurak bilmeden yardımlarına devam ediyorlar. Bölgemizde yardıma muhtaç olan birçok ailemizin olduğunun bilincinde olan idarecileriz. . Ve bu vatandaşlarımız aşevine gelip öğlen ve akşam yemeklerini buradan alıyorlar.

Tabi buraya gelip yemek ve gıdalarını alanların yanında maalesef şartlardan dolayı buraya gelmeyenler de var. Yardıma muhtaç olup bu tarz yardımlardan faydalanamayan insanlarımıza ulaşmak lazım. Bu insanlarımıza ulaşmak için de biz idarecilere büyük görevler düşüyor. Belediye olarak saha çalışmalarımıza başladık.

Bölgemizde bulunan yardıma muhtaç olan ailelerin ve vatandaşların tespiti noktasında sosyal işler birimimize talimat verdik. İnşallah buraya gelemeyen vatandaşlarımıza biz ulaşmış olacağız.  Ve bu ulaştığımız insanlarımıza gerek yemek gerekse de gıda yardımında bulunacağız. Tabi bu tarz ailelerin tespitini yaptıktan sonra belki bir gıda bankası oluşturularak onlara yardım edilebilir. ‘’ dedi

 

 YARDIMLAR TEK ELDEN TOPLANMALI

Başkan Ekinci konuşmasının devamında bu tarz yardım kuruluşlarının birbirinden haberdar olması gerektiğini söyleyerek ‘’  Bu tarz Gönüllü olan kuruluşların tek çatı altında toplanması gerekiyor. Bu yardım yapan kuruluşların birbirinden haberdar olması lazım. Bir vatandaş bir bakıyorsunuz 5 ayrı yardım kuruluşundan yardım alırken bir başka 5 vatandaşımız belki de bir yardım kuruluşundan bile bir yardım alamıyordur. Onun için bu tarz kuruluşların sistemli olması lazım.

Bu sistem oluştuğunda her şey daha güzel olacak. Yıllardır emek veren hocalarımızdan da Allah razı olsun. Allah onlara 2 dünya saadeti versin.  Birçok yükümüzü onlar kaldırıyor. Bizim idareci olarak yükümüz çok ağır. İnşallah onlarla birlikte ve onların tespit ettikleri sorunların çözümü için eksiksiz bir şekilde çalışacağız’’ ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195