Title of a News Article

Ekinci: İhtiyaçlar bir bir gideriliyor

.

Ekinci: İhtiyaçlar bir bir gideriliyor
banner206

Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatıyla, ilçe merkezi ve kırsalda bulunan Cami, Kırsal Konak ve Kuran Kurslarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde, muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü; 70 cami, kırsal konak ve kuran kursunun halı, yapım, bakım- onarım, sedir, mutfak ve iklimlendirme ihtiyacını karşıladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘vatandaşların talebi asla geri çevrilmeyecek’ söylemini hayata geçiren Muhtarlıklar Müdürlüğü vatandaşların da takdirini kazanıyor. Halı, yapım, bakım- onarım, sedir, mutfak ve iklimlendirme ihtiyaçlarının yanı sıra çevre düzenleme işlerini gerçekleştiren Muhtarlıklar Müdürlüğü belirlenen program dâhilinde merkez ve kırsalda ihtiyaçları gidermeye devam edecek. Bugüne kadar 70 cami, kırsal konak ve kuran kursunun ihtiyaçlarını gideren Muhtarlıklar Müdürlüğü, 18 kırsal konağın yapım ve bakım onarımını da tamamlamak üzere. Kırsal konakların 15 bin metre kare halı, 3500 yastık ve 250 sedir ihtiyacını gideren Muhtarlıklar Müdürlüğü gelen talepleri geri çevirmiyor.

“ İHTİYAÇLARIN HEPSİ BİR BİR GİDERİLECEK”

Seyyid Ahmet Rufai taziye evini ziyaret eden ve yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Ekinci, vatandaşlardan gelen talepleri bir bir ve seri bir şekilde yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Ekinci, ‘’Vatandaşlarımızın talebi üzerine çok amaçlı salonlarda, Camilerimizde, Medreselerimizde ihtiyaç duyulan bütün halıları döşemeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar 70 tane çok amaçlı salonumuz ve taziye evi olarak kullanılan mekânların ihtiyacını giderdik. Bunların döşenmesi, dekorasyonu, ihtiyaçların giderilmesi konusunda şimdiye kadar yaptığımız çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz. Buradaki amacımız insanlarımızın kullandığı bu yerlerin temiz, hijyen bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Taziye evindeki amacımız şudur artı taziye evi değil de, çok amaçlı salon olarak bunu ifade ediyoruz. Mahallelerde Taziye evi, çok amaçlı salon olsun, medreseler, kadın kültür merkezleri ihtiyaçların hepsi giderilecektir. İnsanların bu tarz hizmetlere ulaşması anlamında erişim mesafesi dikkate almak kaydı ile bütün bu talepleri bizler yerine getireceğiz. Bugüne kadar onlarca salonu bitirdik. İhtiyaç olduğu müddetçe bu sorunları da çözmeye bir bir devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZ MEHMET EKİNCİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Seyyid Ahmet Rufai Camii İmamı Muhammed Hüseyin Öztürk ise, ‘’Sayın başkanımız Mehmet Ekinci’ye sadece taziye evleri, camii bakımları ile ilgili değil de, geleceğimiz yatırımı olan çocuklarımızla ilgili yapılan hediyeler, programlarla ilgili yaptığı katkılarından dolayı başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizler de, vatandaşlarımızın, mahallelilerimizin huzurunda başkanımıza tekrardan teşekkür ederiz. Taziye evimiz ile ilgili asmalı tavandan, yerdeki parkesine kadar, döşemesinden, sedirlerine kadar genelini Eyyübiye Belediyesi üstlenip yaptı. Katkılarından dolayı Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195