Title of a News Article

Ekinci ilk resmi nikahını kıydı...

 Başkan Ekinci İlk nikahını kıydı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye başkanı olarak ilk resmi nikahını kıydı. Ekinci’nin, nikahlarını kıydığı şanslı çift ise İş Adamı Ferit Altundağ ve Pınar Günbattı oldu.

Şehitlik Çamlık düğün salonunda düzenlenen Altındağ ve Günbattı Ailelerinin düğün törenine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşık bir aya yakın bir süre sonra Belediye Başkanı olarak ilk resmi nikahını kıydı. Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam'da Başkan Ekinci'yi bu mutlu gecede yalnız bırakmadı. 

Abdullah Altundağ’ın oğlu 26 yaşındaki Ferit Altundağ ve İbrahim Günbattı’nın kızı 21 yaşındaki Pınar Günbattı’nın dünya evine girdiği düğün töreninde, semazenler eşliğinde özel bir grup tarafından ilahiler okundu. Salon pistinde dönenen semazenlerin gösterisinin ardından Genç Çiftin resmi nikahının kıyılmasına geçildi.

Ekinci acemilik yaşamadı

İlk resmi nikahını kıymak üzere gelin ve damadın masasına giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada genç çiftin evraklarını kontrol ederek, evliliklerinde bir mahsur görülmediği ifade etti. Ardından Altundağ ve Pınar Günbattı’ya ‘evlenmeyi kabul ediyor musun’ sorunu yöneltti. Çiftin yüksek sesle evet demesiyle birlikte resmi nikah atılan imzalarla kıyılmış oldu. Çiftin şahitliklerini ise Mehmet Ataş ve Seydi Modanlı yaptı.

Kıyılan resmi nikahın evlilik cüzdanını Gelin Pınar Günbattı’ya takdim eden Başkan Ekinci, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195