Title of a News Article

Ekinci kendi elleriyle dağıttı

Ekinci kendi elleriyle dağıttı
banner206

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu.

Oluşturulan komisyonun yaptığı çalışmalar ve incelemeler neticesinde tespit edilen ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketlerinin bir kısmını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci elleriyle dağıttı.

İftar sonrası Onikiler ve Osmanlı Mahallelerinde, Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen dar gelirli ailelere gıda yardımında bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.

Beraberinde eşi Ayşe Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam ve bazı birim amirleriyle birlikte Onikiler ve Osmanlı Mahallesinde tespit edilen ailelere çat kapı yapan Başkan Ekinci, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Karşılarında Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, Başkan Ekinci'ye teşekkür ettiler. Onikiler Mahalle Muhtarı Ali Doğan'ın da eşlik ettiği gezi sırasında Başkan Ekinci ve beraberindekiler yaşlı ve hasta olan bir vatandaşı da evinde ziyaret edip bir süre sohbet ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından planlı bir şekilde organize edilen ve yapılan müracaatların değerlendirilmesi sonucunda dar gelirli ailelere gıda yardımı devam ediliyor. İçerisinde yağ, şeker, pirinç, bulgur, çay, makarna, mercimek, un gibi temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri ailelere teslim edildi.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Eyyübiye İlçemiz içersinde dar gelirli vatandaşlarımıza, muhtaç vatandaşlarımıza yönelik gıda yardımlarımız devam ediyor. Burada Sosyal yardım ekibimizin oluşturduğu çalışmalar sonucunda yardıma muhtaç ailelere daha önceden temin ettiğimiz gıda paketlerinin dağıtımını yapıyoruz. "dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195