Title of a News Article

Ekinci misafirhane inşaatını inceledi

.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, 800 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi’nde, Eyyübiye Belediyesi tarafından hasta yakınları için yapımı devam eden misafirhanede incelemesinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de Devlet Hastanesi bitişinde Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımına başlanılan misafirhanede incelemelerde bulundu. Hastaneye gelen hasta yakınları ve refakatçilerin sağlıklı ve rahat koşullarda zaman geçirebilecekleri misafirhane yapımında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilgililere çalışmaların hız kazanması talimatını da verdi. 3200 metre kare kapalı alana sahip ve toplam 4 kattan oluşan misafirhanede; bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odası, balkon ve bay-bayan Wc bulunuyor. Her katta 10 daire toplam 30 dairelik alanı kapsayan misafirhanede her daire 45 metre karelik alan üzerine inşa ediliyor. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte inşaat alanını gezen Başkan Ekinci,” Otel konforunda olacak misafirhanemiz yıl sonuna doğru hizmete girmiş olacak.” Dedi.

Misafirhane inşaat alanında incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci açıklamasında şunları söyledi;” Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı. Herkesin bildiği gibi yaklaşık 800 yataklı bir hastane. Dolayısı ile böyle bir hastane açıldığında ihtiyaç duyulan başka sosyal mekanlar da vardı. Bunlardan birisi camii diğeri de tabi hasta refakatçilerinin kalabilecekleri bir yer. Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak şuan inşaatı devam eden yaklaşık 3200 metrekarelik kapalı alan olan inşaat alanımızdayız. Yıl sonunda bitecek. Bittikten sonra 200 kişinin konaklayabileceği 5 yıldızlı ayarda misafirhaneyi halkımıza kazandırmış olacağız. Tabi günü birlik gelenler ile beraber yaklaşık 500 kişinin faydalanabileceği bir alan olacak. Biliyorsunuz Eyyübiye ilçemizde kırsaldan çok fazla vatandaşımız şehir hastanemize gelmekte. Bunların burada kalma yönünden çok ciddi sıkıntıları var. Başka yerlerde olduğu gibi bu ihtiyacı karşılamak adına bunu planladık ve şuan inşaatı devam ediyor. Yine yan tarafta bir camii yeri de tahsis edildi. Yine bir hayırsever tarafından bu camide yapılıyor. Yıl sonunda hem camimiz hem bu misafirhanemiz yine misafirhanenin müştemilatı olan o sosyal mekanlar da bitirilmiş olacak. Hem Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen hasta refakatçilerinin ve hasta yakınlarının hasta ziyaretçilerinin ağırlayabilecekleri hem de burada konaklayabilecekleri bir alanda olmuş olacak, diğer taraftan anne oteli olarak kullanabilecekleri bir alan şimdiden biz Eyyübiyelilere hayırlı uğurlu olsun diyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195