Title of a News Article

Ekinci oyunu köyde kullandı...

Ekinci oyunu köyde kullandı...
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci eşi ve ailesiyle sandık başına gitti. Başkan Ekinci oyunu mahallesi olan Bozhöyük’te kullanırken, vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti. 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sandık başına gitti. Başkan Ekinci oyunu eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Bozhöyük mahallesinde kullandı. 2043 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Ekinci ‘’Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.  ’’ dedi. Eşi ve ailesiyle birlikte yüzyılın seçimi olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için sandığa giden Başkan Ekinci vatandaşları da sandığa gitmeye davet etti. Başkan Ekinci, millet iradesinin tecelli edeceği seçimlerin hayırlı olmasını diledi. 
Sandık başında oyunu kullanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Seçimler için kampanya dönemi bitti ve sandık başına geldik. Oyumuzu kullandık. Millet iradesinin tecelli edeceği bu seçimlerde hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Seçimler demokratik tercihlerin yansıtıldığı bir durumdur. Demokrasinin iyi bir şekilde işlediği ülkemizde bu tarz seçimlerle insanlar iradelerini ortaya koyuyorlar. Sonrasında da kendilerini yönetecek kadroları seçiyorlar. İnanıyorum ki buradan çıkacak sonuç tüm İslam coğrafyası adına hayırlı sonuçlar doğuracaktır. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142