Title of a News Article

Ekinci, taleplere duyarsız kalmadı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ Batıkent Mahallesinde yaşayan vatandaşların sokak aydınlatma talebine duyarsız kalmadı.

TOKİ Batıkent Mahalle sakinlerinin sokak aydınlatma talepleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye iletilir iletilmez anında çözüm buldu. Başkan Ekinci’nin talimatlarıyla bölgede çalışma başlatan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların da takdirini kazandı. Batıkent Mahallesi Beyaz Evler bölgesinde uzun süredir devam eden sokak aydınlatma sıkıntısı Eyyübiye Belediyesi tarafından giderildi.

TOKİ Batıkent Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sokakların aydınlatılması konusunda vatandaşların rahata kavuşturulduğunu belirterek, lambaların aydınlandığı ilk dakikaları sokak aralarında geçirdi. Mahalle Muhtarı Halil Kaya, Meclis Üyeleri ve mahalleli ile sokak aralarında yapılan ışıklandırmaları inceleyen Başkan Ekinci uzun süre burada kalarak diğer sorunların da çözümü hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yapılan sokak aydınlatılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi.

“Batıkent mahallemizin beyaz evler diye adlandırdığımız küme evlerdeyiz. Burada yaklaşık 360 ev var. Burası mahallenin talebi üzerine aydınlatıldı. Daha önce bu sokaklar kap karanlıktı buranın tüm aydınlatma, alt yapısı yenilendi. Bugün itibari ile de devreye girdi. Görüldüğü gibi her taraf ışıl ışıl oldu. Mahallemizin de bir şekilde talepleri de yerine gelmiş oldu. Buradaki mahalle sakinleri de daha güvenli bir şekilde bu sokaklarda geçecekler. Bundan sonraki süreçte de yine bu tarz eksiklik olan yerleri tamamlamaya devam edeceğiz.’’

TOKİ Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise, ‘’5 yıl beyaz evlerimizde, yani küme evlerimizde aydınlatma sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sıkıntılardan dolayı mahallemizde hırsızlık olayları artmış durumdaydı. Sağ olsun Eyyübiye Belediye’miz bu konuya el attı. Yaklaşık 14 sokak 360 evimizin aydınlatması yapılmıştır. Emeği geçen başta Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum.’’

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195