Title of a News Article

Ekinci, talepleri yerine getiriyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Derneği yönetimiyle bir araya gelip kendisine iletilen talepleri dinledi. Başkan Ekinci’nin taleplerin çözümü noktasındaki anlık girişimleri, dernek yöneticileri tarafından takdir gördü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, hayvan pazarının paydaşlarıyla bir araya gelerek sorun ve talepleri birinci ağızdan dinledi. Eyyübiye Belediyesi toplantı salonunda Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı İzzet Çiftçi ve yönetimiyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü için ilgililere anında talimat verdi. Başkan Ekinci’nin anlık çözümleri dernek yöneticileri tarafından takdirle karşılandı.

Hayvan pazarının çevre düzenlemesi, ışıklandırma sorunu ile imar sorununun giderilmesi konularında fikir birliğine varılan toplantıda Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı İzzet Çiftçi, duyarlı yaklaşımından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Eyyübiye Belediyesi ile ilgili olan konuların kısa zamanda çözüleceğini, diğer kurumlarla olan sorunların çözümü noktasında da aracılık yapacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘hayvan pazarı Şanlıurfa ticareti açısından da büyük önem taşıyor. Bölgedeki sorunları kısa zamanda çözeceğiz.” Dedi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi; “Öncelikle dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sivil toplum örgütleri ve dernekler esnafın sorunlarını dile getirmek için vardır. Arkadaşlarda, esnafların sorunlarını dile getirdiler özellikle hayvan pazarı ile ilgili mevcut yerin ıslahı ve çevre düzenlemesi, orada bulunan bazı işgallerin ortadan kaldırılması anlamında talepleri vardı. Bizde ilgili arkadaşları talimatlandırdık ve toplantı yaptık. Bütün bu sıkıntıları beraberce masaya yatırdık, yetkili konularla ilgili talimatlarımızı verdik, yetkimizde olmayan konuları da yetkili kurumlara beraber gideceğimizi ilettik ve kısa süre içerisinde esnafımızın bu tarz sorunları ortadan kalkmış olacak. Orada ciddi bir faaliyet vardır, özellikle de hayvan pazarı esnafı hem kendilerine hem de ilin ekonomisine katkı sağlayan insanlardır. Bizler de bu sorunları ortadan kaldırılması konusunda gerek alt yapı gerekse üst yapı konusunda Eyyübiye Belediyesine düşen görevler bir bir yerine getirilecektir.”

Şanlıurfa Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı İzzet Çiftçi ise, “ imarla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı, başkan beyle görüştük söz aldık. Hızlı bir şekilde yapılacağı sözünü aldık kendisinden. Çevre düzenlemesiyle ilgili de başkanımızdan söz aldık. Bu durumda Başkanımıza esnaf ve dernek adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195