Title of a News Article

Ekinci, vatandaşlarla bir arada olmayı sürdürüyor

.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, periyodik hale getirdiği akşam ev toplantıları ve mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Ekinci,” Talepleri birinci ağızdan almayı sürdürüyoruz.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, periyodik hale getirdiği mahalle gezilerine devam ediyor. Sabahın erken saatlerini, esnaf ziyaretleri ile belediyenin yaptığı ve sürdürdüğü çalışmaların takibine ayıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, akşam ise ev toplantıları ve mahalledeki esnaf gezileriyle vatandaşlarla bir arada olmayı sürdürüyor. Başkan Ekinci’nin son durağı ise Hayati Harrani Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’nın ev sahipliğinde mahalle sakinlerinin bir kısmıyla bir araya gelen ve belediyenin mahallede yürüttüğü çalışmaları aktaran Başkan Ekinci, vatandaşlardan gelen talepleri de ilgililere aktardı. Mahalledeki ev toplantısının ardından caddedeki esnafları ziyaret eden Başkan Ekinci, daha sonra Osmanlı mahallesine geçti. Burada da vatandaşlarla görüşen ve talepleri alan Başkan Ekinci, Yusuf Demir isimli vatandaşın çay talebini kırmayıp eve misafir oldu. Ailenin küçük fertleriyle de yakından ilgilenen Başkan Ekinci, aile fertlerinin taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlarla bir arada olup talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam edeceklerini belirten Başkan Ekinci, “Çözümü için de gerekli yerleri bilgilendiriyoruz.” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ev toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi, ”Bu akşam da muhtarımız Fethi Kaya’nın davetiyle Hayati Harrani mahallesindeyiz. Bugün burada vatandaşlarımız gerek mahalle gerekse de ilçeyle ilgili taleplerini dile getirdi. Hem bizim hem de Büyükşehir Belediyemizin alanına giren hususlar ile eğitim konusundaki talepleri oldu. Bizlere iletilen huşularla ilgili bizler de anında ilgilileri aradık ve insanlarımızı bilgilendirdik. Bizim açımızdan verimli bir toplantı oldu. Bu tarz toplantıları yapmaya devam edeceğiz. Gün içinde yoğunluktan dolayı bu toplantıları akşam saatlerinde yapıp bu saatleri de verimli bir biçimde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar ışığında da halkımızın sorunlarının çözünü için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu toplantıya katılan değerli kanaat önderlerimize ve ev sahipliği yapan Kaya ailesine de teşekkür ediyoruz. “

Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya da Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek,” Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Başkanımıza mahallemiz İle ilgili sorunlarımızı ilettik. O da gereken yerleri aradı. İnşallah bu sorunlar çözülür. Başkanıma tekrardan teşekkür ederim. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142