Title of a News Article

Ekinci ve Demirkol'dan da mesaj geldi

Ekinci ve Demirkol'dan da mesaj geldi
banner206

 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Berat Kandili Münasebetiyle birer mesaj yayınladılar. 

Başkan Ekinci mesajında, "Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan, Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat Gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır” ifadelerine yer vererek, şunları kaydetti;

“Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı Kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Berat gecesinde biz Müslümanlar, kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmalı günahlarımızdan arınmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslâm âleminin Berat Kandilini kutluyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum."

Başkan Demirkol ise, Berat Kandili’nin rahmet, bereket ve bağışlama ayı olan Ramazan ayının müjdecisi olduğunu belirtti.

Demirkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mukaddes gecelerden biri olan Berat kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceye idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm Şanlıurfa Halkının ve İslam Aleminin mübarek Berat Kandilini kutlar, ülkemiz ve tüm insanlık alemine barış huzur ve mutluluk getirmesini dilerim"

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195