Title of a News Article

Ekinci'den mesaj var...

Ekinci'den mesaj var...
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm Müslümanların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Başkan Ekinci Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını binlerce Eyyübiyeli ile birlikte bu yıl ilk defa ilçe belediyesi olarak organize ettiğimiz, gerek mahalle iftarlarında ve gerekse Eyyüp Peygamber Cami avlusunda kurmuş olduğumuz iftar çadırı ile birlikte binlerce vatandaşımızın sevincine ortak olduk.

Yine Teravih Namazlarından sonra Haleplibahçe’de organize etmiş olduğumuz Ramazan Sokağında değişik aktivitelerle ve etkinliklerle yine onbinlerce vatandaşımız ile birlikte geçirdik.  Ramazan Sokağında yapılan etkinliklerden sonra Ülkemiz ve milletimiz için, İslam alemi ve Gazze'nin, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Afrika’nın birçok ülkesinde zulüm ve katliama uğrayan mazlumlar için birlikte dua ettik.

Eyyübiye Belediyesi olarak maddi ve manevi beraberlik ve yardımlaşma hususunda gece gündüz vatandaşımızın hizmetinde olduk. Şimdi ise her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.



Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk bir şekilde gönüllerle giren kardeşlerimizin hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Millet olarak, bu insanların yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez.



Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142