Title of a News Article

El bombası patladı:3 şehit

.

El bombası patladı:3 şehit
banner206

 Hakkari Yüksekova'da güvenlik güçlerinin operasyona çıktığı sırada el bombasının kaza sonucu patlaması sonucu şehit olanların sayısı 3'e yükseldi. Yaralanan bir askerin ise tedavisi sürüyor.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden akşam saatlerinde yapılan açıklamada henüz bilinmeyen nedenle el bombasını patlamasıyla 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı belirtildi. Genelkurmay'ın açıklaması şöyle:

"21 Ekim 2015 tarihinde Hakkâri Yüksekova bölgesinde operasyon hazırlığı yapıldığı esnada bir el bombasının henüz bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucunda 3'ü ağır olmak üzere 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmışlardır. Durumu ağır olan 3 kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Şehitlerden birinin Astsubay Rahmi Duran olduğu belirtildi. Amasya'nın Merzifon ilçesinden olan Astsubay Duran evli ve bir çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195