Title of a News Article

Elif'e çarpan sürücü neden hız yaptı?

Elif'e çarpan sürücü neden hız yaptı?
banner206

Şanlıurfa'da, bir kaç gün önce akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Elif Bereket'in acısı henüz dinmedi. Sosyal medyada gündemden düşmeyen Elif Bereket için hashtaglar açılırken, Elif'e çarpan sürücünün neden hız yaptığı ise ortaya çıktı.

26 Ocak salı günü akşam saatlerinde Karaköprü ilçesi 35 metre yolu üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Elif Bereket, Ali B.'nin kullandığı lüks aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücünün olay yerinden kaçarak firar etmesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Alkollü veya sabıkalı olduğu ileri sürülen Ali B., kazadan birgün sonra yine Karaköprü ilçesinde bir araçtan inerken polisler tarafından fark edilmiş ve yakalanmıştı. Ali B., Çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medyada Elif Bereket'in yankıları sürerken, Sürücü Ali B.'nin eşi olduğunu iddia eden bir kadın tüm dikkatleri üzerine çekti. Edinilen bilgiye göre, ismi belirsiz kadın, sosyal medyada Elif Bereket'in ölümü hakkında yorum yapan ismi belirlenemeyen bir kadına mesaj yolladı. Mesajında Ali B'yi savunan kadın kaza gecesi yaşananları birbir anlattı. İsmi belirsiz kadın, kaza akşamı Ali B'nin neden hız yaptığını mesajında açıkladı.

SANCILANDIĞINI DUYUNCA PANİK YAPTI!

Eşi olduğunu iddia eden kadın, sosyal medya aracılığıyla paylaştığı notta,  Elif'in ölümüne neden olan zanlının eşi olduğunu söyledi. Kadın, hamile olduğu için Ali B.'yi arayarak sancılandığını söylüyor ve bunun üzerine panik yaptığını, hızlı bir şekilde araç kullandığını söyleyen kadın, Ali B.'yi savunduğu mesajın tüm ayrıntıları burada

İşte o mesaj...

"İyi akşamlar Feyza hanım bu paylaşımızla ilgili biraz durumu aydınlatmak istiyorum. Olay tamamen öyle değil ben Elif'e çarpan sürücünün eşiyim. 9 aylık hamileyim ve eşim sancım tutunca baba yetişmek için hız yapmış. Bunun sonucunda genç kız vefat etmiştir. Allah karşı tarafa sabır versin acıları büyük çok iyi anlıyorum ama bizimde acımız büyük eşim asla olsun istemezdi. Zaten suan tutuklu.. benim doğumuma çok az bir süre kaldı ve benimde eşimde yanımda değil çocuğum olduğunda yanımda olmayacak. Herkez olaya tek taraflı bakıyor ama kimse bizi de düşünmüyor bizde en az Elif'in ailesi kadar üzgünüz. Bende anne olucam hangi anne ister evladının basına bu gelsin. İnsanlar iki tarafı kışkırtıp olayı başka yere taşımaya çalışıyor. Eşim öyle zengin züppesi falan değildi bir karıncayı bile incitemezdi anne babası bile yok. insanlardan iki tarafada Allahtan sabır dilemelerini diliyorum böyle şeylere gerek yok paylaşımları gördükçe üzülüyorum yazık gunah iki aileyede"

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195