Title of a News Article

EMITT’te Urfa rüzgarı esiyor

.

Dünyanın sayılı, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. 70 ülkeden 140 bin ziyaretçinin takip etmesi beklenen fuarda Şanlıurfa yine muhteşem bir organizasyon ile yer alıyor.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün açılan ve 29 Ocak’a kadar açık olacak EMITT'te, Şanlıurfa da yer alıyor. Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının katkıları ile açılan Şanlıurfa standında, kentimizin tarihi gezilerek yerleri tanıtılıyor. Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel değerleriyle şekillenen stantta, en çok Göbeklitepe ön plana çıkıyor. Şanlıurfa ile ilgili tanıtıcı broşürlerin de yer aldığı stantta, çiğ köfte de hazırlanarak misafirlere ikram ediliyor.

Bu arada standın açılışına Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Büyükşehir Belediyesi genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hakan kutluhan, Haliliye Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Kırıcı, BŞB Kültür Müdürü Necmi Karadag, Urfa’dan  otel ve restaurant işletmecileri katıldı. 


Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195