Title of a News Article

Emniyet Caddesi'nde gece gündüz çalışıyorlar

.

Emniyet Caddesi'nde gece gündüz çalışıyorlar
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Prestij Caddesi” olarak yeniden düzenlediği Emniyet Caddesi’nde çalışmaların kısa sürede bitirilmesi için ekiplerce gece gündüz devam yapıyor.

Mevsim şartlarına rağmen esnafa ve bölge sakinlerine rahatsızlık vermeden yürütülen hummalı çalışmalarda sona gelen Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'ya örnek bir Cadde kazandırıyor.

Emniyet Caddesinde başlatılan alt yapı ve  yeşillendirme çalışmalarının ardından cadde de 3 finişer yardımıyla gece gündüz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bölge vatandaşının mağdur olmaması için yolun büyük bir kısmını trafiğe açtı.

 

EMNİYET CADDESİ’NİN BİR KISMI TRAFİĞE AÇILDI

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü kavşağı ile Yenişehir Mahallesi 10. Cadde arasındaki mesafede çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, gece geç saatlerde caddede hafriyat temizlemesi yaparak caddeyi trafiğe uygun hale getirdi.

 

BÖLGE ESNAFI ÇALIŞMALARDAN  MEMNUN

Bölgede sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı, "Önceden yollarımız çok dar ve kötüydü. Allah razı olsun şu anda yollarımız çok geniş ve güzel bir şekilde yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Bölgede esnaflık yapan Süleyman Madenli ise "Yollarımız şuanda çok geniş ve rahat oldu, eskiden bu kadar rahat değildi ve trafik çok sıkışıyordu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Prestij Caddesinde çalışmalarını büyük bir iş birliği ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ, TEDAŞ, AKSA Doğalgaz, TELEKOM ve diğer kurumlarla koordinasyonlu bir şekilde çalışıyor.

Öte yandan bölgede titizlikle sürdürülen çalışmalar kapsamında örnek bir cadde olacak olan Emniyet Caddesi, model olarak bütün ilçelerde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195