Title of a News Article

En acı görev!

En acı görev!
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Çalan telefonu açan polis memuru, aileye acı haberi veremedi. 

Alınan bilgilere göre, M.K hâkimiyetinde bulunan 63 EP 803 plakalı motosiklet, 80 KM 374 plakalı saman yüklü kamyonete arkadan çarptı. Feci kazada motosik kamyonetin altına girdi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde motosiklet sürücüsü M.K hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 

TRAFİK POLİSİ AİLESİNE KÖTÜ HABERİ VEREMEDİ
Polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, kazada hayatını kaybeden sürücünün telefonunu açan trafik polis memuru ailesine kötü haberi veremeyerek, iyi olduğunu ve kimliğinin polis karakoluna getirmelerini söyleyebildi. Kaza yerine gelen sürücünün yakınları sinir krizleri geçirdi ve taş ve sopalarla kamyonete saldırarak camlarını kırdı. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise, aileyi sakinleştirmek için uğraştı. Hayatını kaybeden M.K'ın cenazesi Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan kamyonet sürücüsünün yakalamak için çalışma başlatıldı. 

MAHALLE SAKİNLERİ KAZAYI PROTESTO ETTİ 
Kazanın meydana geldiği alanda bulunan vatandaşlar ise bu tür kazaların sürekli meydana geldiğini ve trafik ışıklarının bulunmaması yüzünden öğrencilerin, çocukların ve yayalar öldüğünü belirterek, burada sürekli kazaların meydana geldiğini söylediler. Vatandaşlar Yetkililere seslenerek bir an önce buraya bir çözüm getirmelerini istediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195