Title of a News Article

En Güzel Logoya 5 Bin TL Ödül...

En Güzel Logoya 5 Bin TL Ödül...
banner206
30 Mart mahalli İdareler seçimleri sonrası Şanlıurfa’da yeni kurulan Eyyübiye İlçe Belediyesi logosunu arıyor. Belediyeyi temsil edecek en güzel logoyu yapan vatandaşa 5 bin TL para ödülü bekliyor.
Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte yeni kurulan merkez Eyyübiye İlçe Belediyesi logoyu arıyor. Eyyübiye ilçesinin tarihi dokularını anımsatan, kalıcı ve görünümüyle etkili olması istenilen logo çalışmasının en güzel örneğini yapan kişiye para ödülü layık görülecek.
Logo yarışmasının ilk başvuru 29 Nisan 2014 (yarın) başlayacak. Eyyübiye Belediyesine yapılacak olan başvurular 9 Mayısta sona erecek. 12 Mayısta ise yarışmaya giren vatandaşların yaptıkları logo çalışmaları değerlendirilip, sonuçları basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulacaktır.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yapılacak olan logo yarışması ile ilgili bir açıklama yaparak; ‘Yeni kurulan Eyyübiye Belediyemizi temsil edecek, tarihi dokularını ve değerlerini hissedecek, işlevsel, kolay kullanıma imkan sağlayacak, gözde ve akılda kalıcı, logosunu arıyoruz. Bunun en güzel örneğini yapan vatandaşımıza 5 Bin TL para ödülü vereceğiz.' Dedi.

haber merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195