Title of a News Article

En son Urfa'da olduğunu yazmış!

En son Urfa'da olduğunu yazmış!
banner206
 İZMİR’in Bornova İlçesi’nde 22 yaşındaki Nurcan Polat geçen pazar günü, "Bakkala gidiyorum" diye evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. 1 ve 3 yaşındaki iki kızıyla perişan olduklarını belirten 32 yaşındaki Ömer Polat, eşinin kaçırıldığını düşündüğünü belirterek yetkililerden yardım istedi. 
Altındağ Semtinde yaşayan Nurcan Polat, geçen 18 Mart’ta, "Bakkala gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Bir TIR garajında bekçilik yapan iki çocuk babası Ömer Polat, aralamalarına rağmen eşine ulaşamadı. Günler sonra, eşinin kendisine cep telefonundan kısa mesaj gönderdiğini kaydeden Polat, "Kaçarak evlendik. Bugüne kadar eşime bir kez bile şiddet uygulamadım, hatta bulaşıkları bile ben yıkardım. Hakaret etmedim, tartışmamız bile olmazdı. Son gittiğinde bir başka numaradan bana, ’Babama da söyle aramasınlar’, ’Git başımdan tahmin ettiğinden daha kuvvetli arkam’ diye kısa mesaj gönderdi. Urfa’da olduğunu yazmış. Ama benim eşim bunları söyleyecek biri değil. Asla bu tarzda konuşmaz. Kendisini cep telefonundan arıyorum açmıyor. Ben evden kaçtığını düşünmüyorum. Ya kandırıldı ya da kaçırıldı. O benim çocuklarımın annesi, ben onu içinde bulunduğu durumdan kurtarmak istiyorum. Cep telefonu arama dökümünü elde ettim, orada tek bir numara bile yabancı birine ait değil, hepsi akrabamızın. Yetkililerden yardım istiyorum, çocuklarım ve ben perişanız. Bir anne, biri 1 diğeri 3 yaşındaki iki evladını bırakıp kaçar mı?" dedi.

DAHA ÖNCE DE GİTMİŞ
Çocuklarının kayınvalidesinin yanında olduğunu dile getiren Ömer Polat, "Eşim geçen 10 Mart’ta da yine benzer şekilde ortadan kayboldu. Aramadığımız yer kalmadı, 17 Mart’ta eve döndü. Üstüne gitmedim, nerede olduğunu sorduğumda Akhisar’da kaldığını söyledi. Ben de tekrar gider düşüncesiyle ses çıkartmadım. Ancak bir gün sonra yine ortadan kayboldu. Ben eşimi seviyorum, onun başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Umarım kısa sürede bulunur" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195