Title of a News Article

Erdoğan'dan flaş açıklama Başlıyoruz!

Erdoğan'dan flaş açıklama Başlıyoruz!
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2018Yılı Ödül Türenin'nde konuştu. Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul'u yapacağız. Önümüzdeki haftalarda ihale yapmayı planlıyoruz. Çalışmalara başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın konuşmasından satır başları:

Geçtiğimiz 17 yılda tüm alanlarda kurduğumuz güçlü alt yapı bize cesaret veriyor. Bu büyük potansiyelin harekete geçmesinden rahatsız olanlar vardır. Tuzakları atlatıp geçerek yolumuza devam ediyoruz. Artık Türkiye'ye saldırmanın bir bedeli var. Elinde sonunda bu gerçeği kabullenecekler.

ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ

Ne olursa olsun yapacağız. Biz Kanal İstanbul'u yapacağız. Ana muhalefet lideri bir yandan müteahhitleri tehdit ediyor. "Biz gelince para alamazsınız" diyor. Bakın bu ülkede nasıl bir siyasetçi var bilin. Bu da ana muhalefetin başında. Önümüzdeki haftalarda ihale yapmayı planlıyoruz. Çalışmalara başlıyoruz. 

Atalarımız bal bal demekle ağız tatlanmaz diyor. Ekonomide her şey iyi demekle tencere kaynamıyor. Bunun için somut gelişmelere ihtiyaç vardır. Ekonomik güven endeksi 91,3 oldu. Kasım ayında kurulan şirket sayısı yüzde 10,2 gelişme kaydetti. 

İhracatımız 180 milyar doları buldu. Turist sayısı 50 milyonun üzerine çıkacak. Yeni bir rekor bekliyoruz. 

Sanayi üretimindeki artış eğilimi devam ediyor. Bu yatırımlarla inşallah 23 binin üzerinde istihdam bekliyoruz. 

Mevsim etkilerinden arındırılmış olarak bakıldığında son 4 ayda 212 bin kişi arttı. İşsizlik rakamı yüzde 13,9 oldu. 

Borsamız 111 binin üzerine çıkarak tarihi bir rekor kırdı. Meclis'te dün kabul edilen 2020 bütçesi yeni bir dönemin müjdesidir. Genel Kurul'da oylama yaparken kimse yok. Çıkıp gitmiştir. Muhalefet lime lime dökülmüştür.

SİZ KİMDEN YANASINIZ?

Birliğimize kast edilen saldırıların biri bitiyor biri başlıyor. Malezya'da 17 anlaşma imzaladık. İnşallah bu imzalar Türkiye'nin nerelere geleceği konusunda çok önemli. 

Libya'ya denizlerdeki haklarımız ilgili anlaşma imzalandı. Bundan birileri rahatsız oluyor. Bir bakıyoruz, ana muhalefetten karşı çıkıyor. Yahu siz kimden yanasınız? Ama milletimiz yanımızda bu bize yeter. 

Eğer liderseniz vereceğiniz kararı sonuna kadar takip eder işi bitirirsiniz. İstanbul - İzmir arası şu an 3,5 saat. Şehir Hastaneleri yapıyoruz. "Niye yapıyorsunuz?" diyorlar. Bunlar anlamaz. Bu beyefendi SSK'yı iptal ettirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195