Title of a News Article

Erdoğan'ın Urfa ziyareti ile ilgili çarpıcı detay...

.

Erdoğan'ın Urfa ziyareti ile ilgili çarpıcı detay...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 yılının ilk gezisini Şanlıurfa’ya yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere bugün Şanlıurfa’ya gelecek. Şanlıurfa’ya ayak basar basmaz soluğu Dergah Camii’nde alacak olan Erdoğan, Cuma namazını burada kılacak ve ardından Balıklıgöl’ü ziyaret edecek. Erdoğan, daha sonra Topçu Meydanı’nda  düzenlenecek olan ve büyük bir katılımın beklendiği toplu açılış törenine katılacak. Tolu açılışta halka da seslenecek olan Erdoğan’ın özellikle son dönemlerde artan terör olayları ile ilgili sert mesajlar vermesi bekleniyor. Erdoğan, konuşmasının ardından 700 Milyon TL değerindeki Eyyübiye Devlet Hastanesi, çevre yolu, 20 eğitim yurdu, diş hastanesi gibi çok sayıda yatırımın açılışını gerçekleştirecek.

 

Vali Tuna’yı ziyaret edecek

Mitingin ardından Şanlıurfa Valiliğini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Vali Güngör Azim Tuna’dan Şanlıurfa’da sürdürülen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında brifing alması bekleniyor.

 

Kanaat önderleri ile buluşacak

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa programını Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından organize edilen kanaat önderleri ve aşiret liderleri buluşması ile sonlandıracak. Erdoğan’ın kanaat önderleri ve aşiret liderlerine yönelik bir konuşma yaparak, gündemi değerlendireceği ve birlik, beraberliğe vurgu yapacağı belirtiliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142