Title of a News Article

Erdoğan öncesi kritik toplantı

Erdoğan öncesi kritik toplantı
banner206
 

Şanlıurfa’da 25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması planlanan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının 6.

Şanlıurfa’da 25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması planlanan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının 6. Olağan İl Kongresi öncesinde hazırlık toplantısı yapıldı.


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen hazırlık çalışmaları toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve partinin çeşitli kademelerinden temsilciler katıldı. Yapılan hazırlık toplantısının ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa’ya yakışır bir şekilde hazırlıkların sürdüğünü ve 25 Şubat 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehir olarak coşkulu bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti. Şanlıurfa’nın Cumhurbaşkanını heyecanla beklediğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının 6. Olağan İl Kongresi vesilesi ile Şanlıurfa’mız ile buluşacak. Bu kongre şehrimizin kongresidir. Çalışmalarımız hassasiyet ile sürdürmekteyiz. Şehrimize ve Cumhurbaşkanımıza yakışır bir kongre ve miting gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "25 Şubatta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan kongremizin hazırlıklarını, başta Büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere, ilçe belediye başkanlarımız ve ilçe teşkilat başkanlarımızla birlikte gözden geçiriyoruz. Yapmış olduğumuz hazırlık toplantısında görev dağılımımızı da gerçekleştirdik. Kongremizde vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195